Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 戰士高廸安

細個都曾經擁有過..好野泥
出到咁我覺得已經好好..價錢平,有錢淨真係想入番隻..

P.S發勞鬆講一句,若果呢隻玩具,只係轉左個bandai logo,另外加上"超合金魂"4個字,一定有好多人改口讚好...:67:
我唔覺得bandain一定好
我都要講下,今朝啱啱交收咗,嗱嗱聲番到公司開盒,真係唔錯,藍色機械人好重手,身體及腳都是合金,而且關節都郁得好好,而2號機械人都有重量,合金依然有6成左右,而最細個隻就輕飄飄,雖然腳板係合金,但都好輕,同埋關節要小心玩,驚佢爛。上色比預期好,無出界,好sharp,不過嫌藍色機械人樣子唔夠detail,但整體質量好好,我鍾意佢多過合金魂的六神,個人喜好吧了!

Vince: 唔好意思, 我要 cut 走你講價錢個一句, 請大大不要在主版討論價錢. thx
我有小小鐘意左佢
車 發表於 12-2-2010 09:22 AM

Me too!!!
:71:
老實講,cms的合金不是太差,我都有戰國魔神,陰陽電磁俠,逆轉王,三冠王及呢隻高迪安,質素絕對不差過bandai!其實係有D玩具鋪唔入cms,就隨便中傷佢,等你D人唔好買,之前D玩具鋪間間都話高迪安會好膠,其實一早佢都講明標榜重量及高度啦,心水清D人都知玩具鋪諗咩,又咪係生意問題,所以大家要客觀D呀!
好嘢!!! 可以慳返!! :73: :73:
好正既分享, 記得最後黑靈豹替主角擋子彈犠牲了..........個欖球都好深印象
00_GUNDAM 發表於 12-2-2010 10:07 AM

我細個都好鐘意黑靈豹:$
如果個價落番D,會入,thanks for sharing。
聶風 發表於 12-2-2010 08:56 AM

thx for watching ~~~ :shy:

我有小小鐘意左佢
車 發表於 12-2-2010 09:22 AM

車大大,鍾意就要出手啦 ~~~:^  BTW, happy new year ~~ :)

有漫畫圖對比真係好正
dragonman 發表於 12-2-2010 09:52 AM

個d係我小時的公仔書 ~~ 有對比大大們更容易對比下個造型 :love: 其實Angelheart大大之前都share過佢本畫集 ~~~ :)

OK過之前既官圖既....
CMS一向係官圖好過實物...
估唔到今次算係有D驚喜啦....
sam1984111 發表於 12-2-2010 10:03 AM

笨大呢期都係~~~隻hi-metal ~~~~ :angry:

好正既分享, 記得最後黑靈豹替主角擋子彈犠牲了..........個欖球都好深印象
00_GUNDAM 發表於 12-2-2010 10:07 AM

thx ~~~ 黑靈豹~~~RIP :79:

細個都曾經擁有過..好野泥
eric 發表於 12-2-2010 10:13 AM

細路未玩過~~~~所以小弟更想擁有 :unhappy:

出到咁我覺得已經好好..價錢平,有錢淨真係想入番隻..

P.S發勞鬆講一句,若果呢隻玩具,只係轉左個bandai l ...
verywai 發表於 12-2-2010 10:21 AM

唔係大廠~~~出到咁算唔錯lu :D

肥趣要 xxxx  wow
gekigoke 發表於 12-2-2010 10:21 AM

ok 啦 :) 價錢唔comment lu ~~~ 心頭好 ~~~:D

我唔覺得bandain一定好
JAYLAU2024 發表於 12-2-2010 10:31 AM

呢句啱 ~~~ 之前隻Hi-metal 另我非常失望 :*

我都要講下,今朝啱啱交收咗,盛為 xxxx,嗱嗱聲番到公司開盒,真係唔錯,藍 ...
oiman 發表於 12-2-2010 11:41 AM

我都覺得唔錯 ~~~ :)

Me too!!!
buzz 發表於 12-2-2010 11:43 AM

買啦 ~~~ :75:

ZIN 發表於 12-2-2010 11:46 AM

Thx ~~~ :64:

好嘢!!! 可以慳返!!
歪勾 發表於 12-2-2010 12:04 PM

Thx for watching my comments ~~~ :35:
我細個都好鐘意黑靈豹
fatcheong 發表於 12-2-2010 12:18 PM

x 2 ~~~~ :35:
入得好!
http://v.youku.com/v_show/id_XMTEzMzE3MDY0.html
今次比你快過我 la ... 琴日買左不過我未有時間玩 ... :63:
我隻訂o左今日先得閒拎, 配服大大勇氣, 之前話比大家聽我訂o左比好多大大祝福, 可能我生於80前, 佢地唔明我細個幾想要呢隻合金, 見到cms 跟足原著設計所以即訂, 同意Verywai 兄講, 若Bandai 出唔會有咁多人話佢差...
入得好!
常威 發表於 12-2-2010 12:41 PM

是actionkamen大大制作的版本嗎 ~~~ 好聽 :D

今次比你快過我 la ... 琴日買左不過我未有時間玩 ...
Vince 發表於 12-2-2010 12:42 PM

太太前晚送給我的情人節禮物~~~ :73: 不過昨晚才有時間玩同影~~~~仲要屋企部pc係打完個report出黎冇晒d字~~~:angry: 今早晨咁早又打過晒 ~~~ :70: 下次俾番您出好d :31: 可惜我搵唔番tvb個篇文~~~唔係可以詳盡d :no:

我隻訂o左今日先得閒拎, 配服大大勇氣, 之前話比大家聽我訂o左比好多大大祝福, 可能我生於80前, 佢地唔明我 ...
tonyakc 發表於 12-2-2010 12:47 PM

我係"接近60o既70後"~~~自己喜歡就可以了~~~始終人人對每隻玩具定義有所不同~~~大大玩時要小心手關節 :)