Toysdaily 玩具日報

查看: 15632|回復: 25

[分享討論] ES合金好唔利我呢...

ES出左兩隻...
戰國魔神...飛機仔斷翼...換返返黎睇睇...個食力位咁細...真係好易斷...
節瓜...今次趕趕地無去旺腳買...又無時間...所以買時無得check...一開...嘩...個頭攪咩...污咀...流鼻血...耳仔位D綠色飛哂過去...大脾節瓜紋無左一忽...打左個電話去代理問...希望換倒啦...

大家有無咁慘...? 定真係我咁唔好彩呢...

有時成日話BANDAI衰...咁一比較...又真係無見得好衰...
頭像被屏蔽
Show us the pictures!
Show us the pictures!
Coffeefee 發表於 1-2-2010 08:34 PM

今晚好忙...睇下聽日佢換唔換...唔換再補相...
回復 4# zeven

Let us know if no exchange can be made!!
:56:So Sad
我炙Jeeg好靚仔喎∼
回復  zeven

Let us know if no exchange can be made!!
Coffeefee 發表於 1-2-2010 08:39 PM

上次o係精X就OK, 佢一睇斷左就換...換完比我之後我見佢隻野o係度放左好耐...
    今次o係灣仔買...中招...以後都唔o係o個間買...
    真係check少次就中哂招...佢唔換的話我都唔敢再買落去了...
    不過間野好似幾好, 打過去信和9樓, 佢叫我就咁拎隻節瓜去就OK...
    只係普通咁問下o係邊買, 買左幾錢...
    聽日等結果啦...如果佢肯換, 我都放膽繼續買啊~
我隻戰國魔神都有甩油同脫甲,不過自己攪掂就算,冇換. 今次隻鑽就OK,冇乜問題. 所以我諗係睇你好唔好彩啫~
隻野D QC咁差架咩??
i am sorry to hear that, i hope u can exchange a new one!  add oil, c hing!:77:
我隻野本身就好似冇咩問題...不過手爭同隻腳既關節勁鬆...
唔知係咪個個都係咁呢= =?
我隻野本身就好似冇咩問題...不過手爭同隻腳既關節勁鬆...
唔知係咪個個都係咁呢= =?
太子touch 發表於 2-2-2010 10:06 AM

我隻完全無呢個問題
    感覺ES設計同生產都比BANDAI差少少...
    張說明書直頭有求其o既感覺.........8000YEN一張紙...連好好咁對摺都懶...~.~
    不過SD+超級系機械人真係得佢...無法...
其實戰國個機械人仔真的很脆弱,我試過機械人手斷了。不過九樓都好人,幫我換過架,換了後都冇再玩機械人仔了。
其實戰國個機械人仔真的很脆弱,我試過機械人手斷了。不過九樓都好人,幫我換過架,換了後都冇再玩機械人仔 ...
中弓 發表於 2-2-2010 12:24 PM

隻野我睇見都驚...合埋左之後都無攪過了...好多接駁位根本唔受力...D關節亦都唔多順...
    加埋就即係一轉即斷...