Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: zeven

[分享討論] ES合金好唔利我呢...

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
節瓜...今次趕趕地無去旺腳買...又無時間...所以買時無得check...一開...嘩...個頭攪咩...污咀...流鼻血...耳仔位D綠色飛哂過去...大脾節瓜紋無左一忽...

好正.......買隻野有咁多效果, 係隻野流血, 可能係司馬光變個頭個時熱氣, 肛門流血.......:shy:
節瓜...今次趕趕地無去旺腳買...又無時間...所以買時無得check...一開...嘩...個頭攪咩...污咀...流鼻血... ...
馬仔 發表於 2-2-2010 11:17 PM

你咁都諗倒...我得一個服字.........

BY THE WAY...今日放假o係屋企不停芒亨...聽日先出去換...~.~|||
回復 17# 春田花花

我呢半年都全中咁滯...
    大贊卡...大武士...雷登...TEKKAMAN BLADE...BIG-O...

無事o既得GETTER DRAGON...IRON GEAR...珍寶三...

想返起六七年前買o個D...真係差唔多隻隻都完美...o個時我重唔興check添...
    印象中黃金俠後, 隻隻都中少少野...
唔係掛....好擔心之後妮條 line 0既質數 :x
今日去左一轉信和九樓~
其實都算係咁~佢望左望叫左個哥哥去拎過隻比我...
但係隻野咩都無...個人感覺唔係咁好...
好似其他人退返黎唔要o既咁(雖然o係我面前開盒都可以係...)

之後望望...呢隻係好D...但係又衰o係第二度...D角位好似撞過咁甩色的...
當然問下佢重有無啦...咁佢話無啦...要o既要等星期五...
(令我更覺得呢隻係退返黎的...或倉底...)
之後比左張單我叫我等星期五啦...

攪完之後去過船仔...超人...人地兩隻都比我見過o既好得多...
都係衰黑仔架啦.........

代理算係咁, 只係貨唔好o者...都無得話佢...
請問你講o既代理係唔係盒上面寫o個個?  因我隻野支持柱一扭就散!
信和9樓~
劲good
信和9樓 is artstorm?