Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

多次UPLOAD頭像也不行。。。
頭像大小只有4886位像素,多次調整大小也不行∼

只希望用E張做頭像,希望有人幚手∼THX A LOT
up不到頭像
error again and again
upload圖片功能已經冇問題
大家試多一次啦
Dick.Po 發表於 14-1-2010 02:08 PM

ok la
thanks Dick.Po 兄  :71:
X 2.................. And Dick, I have some comments for editing post.  Will raise a meeting to  ...
Douglas.M.Saint 發表於 14-1-2010 09:51 AM

德哥!!!!! 你張駕駛高達照呢"??????:58:

唔認得你呀:50:
你好!

我在嘗試修改頭像時,出現以下訊息:
「文件上載過程中出現安全錯誤!」

請問點解?
應如何修正錯誤?
謝謝!
頭像被屏蔽
辛苦了
頭像被屏蔽
已閱.
hi....

編輯人員, 之前舊surver 更生, 我都提意過架...

不如整返好似以前咁...
整返個function係, 我地自己ac 睇過既post 個topic 會轉色丫...

我諗各位都會睇得清晰d....

thz~~ilovetoys 發表於 14-1-2010 02:49

x 3 ~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
...嘩...乜上傳圖片會打個 TD logo 上去架......
我都有同樣的頭像upload問題啊,,希望版主大解說一下....

反覆upload都error....
咁係唔係即係flickr已經永遠block左TD~? 定係有機會解決呢? 謝~
希望firefox問題快d解決
我改唔到頭像呀.. 次次都話我 error ..
明白, 希望CHROME同FLICKR問題可以早日解決, 是關我所有既圖都係放FLICKR(我有俾錢做會員!), 唔用得好麻煩...
直接POST正
不過頭像果度搞到而家都未搞得到:56: