Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

版主大人~ 上傳相片大小只得500kb會唔會少左d呢??

雖知依家d相機影張相閒閒地都600, 700KB喎..... 可否增加容量呢??
thank you~
點解我右上角搵唔到setting?
點解我右上角搵唔到setting?
davidki99 發表於 15-1-2010 09:27 AM

我都唔見有ga.....=.=
你好!
請問字體可否用回粗字(不知是不是這樣叫),現在的字體看得很辛苦,謝謝!
修改頭像不能...
人仔貓 發表於 14-1-2010 02:23 PM

x 2 :56:
因於是新功能關係,暫時上載圖片限制了500k內。
而不同既級別既會員可享用不同容量既上載空間。
入門既玩具帝國見習生每天可上載最多5m左右相片
而玩具帝國上等兵每天可上載最多10m左右相片!!
level越高空間越大,希望能夠方便大家用心既玩具報告啦!!

版主大人~ 上傳相片大小只得500kb會唔會少左d呢??

雖知依家d相機影張相閒閒地都600, 700KB喎..... 可否增 ...
H.Kazami 發表於 15-1-2010 08:47 AM
有關設定功能
在線 | 空間 提醒 短消息 | 個人中心 | 管理中心 | 退出

右上角有所有設定功能同login/logout
頭像要去個人中心>修改頭像
簽名要去個人中心>個人資料修改
頭像功能暫時未能解決...我們會再努力跟進......請忍耐

x 2
歪勾 發表於 15-1-2010 10:33 AM
wowo~ 太好啦。
可以直接upload photo上黎啦...
但我想問...仲可否用返 photobucket upload photo?
wowo~ 太好啦。
可以直接upload photo上黎啦...
但我想問...仲可否用返 photobucket upload photo?
Infinity 發表於 15-1-2010 11:27 AM

當然可以, 用反之前的方法, copy and paste 條link 就 ok.
因於是新功能關係,暫時上載圖片限制了500k內。
而不同既級別既會員可享用不同容量既上載空間。
入門既玩 ...
Dick.Po 發表於 15-1-2010 11:00 AM

我上載一張30KB的圖做頭像也不行...之前沒有任何上載....;!?
noted with many thanks ~
頭像功能暫時未能解決...我們會再努力跟進......請忍耐

我上載一張30KB的圖做頭像也不行...之前沒有任何上載....;!?
K動戰士渣古 發表於 15-1-2010 11:55 AM
test
我想問點解mac上TD會成日話"網站會危害電腦"??
自由之翼 發表於 14-1-2010 07:55 PM

已解決 thx
x 2
歪勾 發表於 15-1-2010 10:33 AM

x3:56: