Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

頭像上載唔到,有冇解決方法?
同埋一樓個廣告有冇辦法關閉佢呀,我屋企同公司都用細mon
次次睇其他會員既貼圖時都冇左一半

我想問點解mac上TD會成日話"網站會危害電腦"??
我SET唔到頭像呀...... UPLOAD完之後佢話「出現網絡問題」,功虧一簣!!!
回覆同引用都會出唔到簽名圖...???咁得意...
有無可能直接上傳, 同傳統上傳空間連LINK共存...???
好慢................
回復 11# 大舊金

x2:71:

that's great!!

E+成日都LOAD唔到上載到TD的圖
同埋成日都LOAD唔到網頁, 同埋好慢
我用IE7的

仲有, E+帖子內容入面, D廣告遮鬼住哂, 又唔又得埋
最衰係個廣告下面空白哂, 圖都睇唔到, 好唔方便!

Upload 唔到頭像, 反覆試過都話error,
d廣告有冇得關閉架, 我個mon細,睇帖時d圖冇左一半
另外新forum打開帖時好似比以前load得慢好多, 是我網速問題?:56:
Firefox解禁了﹗好野﹗
支持一個~~
同好多大大一樣都未適應, 不過新年嘛~
新人事新作風, 上新 TD 都會唔同~~!!
我只是想換掉這囧頭像,但為何總是告訴我error?
請問何時能解決這問題...
我也是一直error換不了,
這個預計的....
看到就想起山寨fourm...
Upload 唔到頭像, 反覆試過都話error,
d廣告有冇得關閉架, 我個mon細,睇帖時d圖冇左一半
另外新forum打開 ...
superjojo 發表於 14-1-2010 11:44 PM

頭像 都係鐘意以前果種
自己 copy link上黎 set好過
x 2 暫時只見到個更新 0既害處
但實際好處 feel唔到 :no:
另外一個壇增加用途同功能係好事
不過大家都用左咁多年 都習慣左個模式
其實我覺得上一代果個模式好好多:(
版主大人~ 上傳相片大小只得500kb會唔會少左d呢??

雖知依家d相機影張相閒閒地都600, 700KB喎..... 可否增加容量呢??
thank you~