Toysdaily 玩具日報

(加了圖) 古巴革命家 Che Guevara

論出品,由於沒有如德軍般繁複的服飾,我覺得DID 像是因要維持一定價格,所以硬加了一件 1 : 1 T shirt...唉:38:

當然 Che Guevara 的服飾就是簡簡單單,簡單的軍服,腰間只一手槍,一水壺及一細袋...
要讚兩樣東西 :
一 . 是那步槍,造工一流
二 . 水壺的鈕扣,用了魔術貼,記得以往的出品是金屬鈕扣,是就是像真,不過好多時也會甩出爛掉...
想知之前出的美軍狙擊手已改了嗎?

後記 : 從網上看了少少有關 Che Gueveara 的生平,有好有壞,有正有反,太政治了。

天氣涷涷地,著返件披先

這隻FIGURE個頭同配件都做得唔錯,可以值得一入。
原帖由 HIMMLER 於 27-12-2009 11:27 發表
這隻FIGURE個頭同配件都做得唔錯,可以值得一入。

HOW MUCH, AND WHERE IN ?:77: PLEASE PM THX
頭雕皮膚演譯得好正~~!

原帖由 影武者 於 27-12-2009 11:05 AM 發表
想知之前出的美軍狙擊手已改了嗎?

未改...所以我那個扣都爛左....
睇慣 ht,可能會覺得個頭未得
不過咁既價錢,我好滿意了

第一次玩did,原來佢d parts先係賣點~~~~
枝曲尺同步槍,細細枝都郁得,好勁~~~~:handshake:
原帖由 gulu7 於 27-12-2009 14:17 發表
睇慣 ht,可能會覺得個頭未得
不過咁既價錢,我好滿意了

第一次玩did,原來佢d parts先係賣點~~~~
枝曲尺同步槍,細細枝都郁得,好勁~~~~:handshake:

其實頭雕及上色近來已有很大進步,不過Body就只算合格...

:71: 平平地幾抵玩
原帖由 Borbor 於 27-12-2009 14:33 發表
:71: 平平地幾抵玩

雖然相對其他出品品牌是比較平,但DID近年的售價也加了不少,說不上是平平地:67:
:77:恭喜樓主!, 可否PM在下哪裡可以入手, 以及價錢!
謝謝!