Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EB 哲古華拉

買就買左好耐,但唔太捨得玩。尋晚終於完全開箱。
覺得正到極點。雖然對各位玩開HT / EB既達人黎講可能佢只係達標ONLY

頭像,好真,而且頸部包膠,所以影相像真度好高。

身型,同上一個革命家比瘦了不少。但這才是遊擊戰中的他。
試想想打緊遊擊不停係山度走黎走去又冇啖好食加有哮喘病既佢點會肥狀?

而且唔太覺頭大身細。影出黎依然霸氣。
配件方面如果有支筆同筆記本就prefect,行軍時佢就寫左唔少遊擊理論。

至於件皮䄛質素很好,不過size唔o岩之前革命家著唔到。
而我就唔比佢著啦(見相冇一張有著),件衫可能好多以為佢成日著,事實只係攻入首都哈瓦那時著過。
果邊咁熱點可能成日著件咁既衫。外訪去中國同美國時係著件grunt著大䄛的。

相機成品黎講已1/6來說很不錯。另果條手帶只係一條過的布,唔知點扎好所以冇用到。

好想將革命家個頭換去而家個body。但我好怕拆爛同時舊款只係普通body,我怕未必用到係呢個包膠頸body上面。

唯一貪心既係如果有佢笑笑口個樣就prefect。平時唔駛打仗佢成日笑的。
長毛果張好想送比社民連。

千三元呢個價好多人都覺得貴,我明白因為佢唔係好多人都心愛既人物,如果只論質素。
因為配件比batman類少,難度又冇ironman咁大。千三會覺得貴左。但如果話要平幾百我就覺得過份左了,千一元應該會多唔少人去買。

但個包裝實在完勝其他。這個size,這個封面,那個盒的形狀真係送禮自用兩相宜。
個人就真係極滿意。

睇唔到相嘅?
係我部機/IE有問題?
好LIKE CHING 第一張, 呢隻我吾捨得買 >_<
好一個普選, 但係要流血才能達到................. 哲古重要死鬼埋呢...... :42: