Toysdaily 玩具日報

[新品消息] NECA - 7" SCARFACE 疤面煞星!!!!!!!!!!!!!!!!!

《疤面煞星》劇情簡介:(演員;阿爾柏先奴)
1983年,大批古巴移民來到美國追尋「美國夢」,湯尼(阿爾柏先奴)和好友曼尼也是其中之一,他們為黑道辦事快狠準加上經營毒品生意,很快就在邁阿密打出名聲。但是緊接而來的金錢、慾望糾葛和背叛,很快就讓湯尼的帝國搖搖欲墜...。

阿爾柏先奴在本片的精彩演出賦予了本片新的生命,加上名導演布柿恩迪帕馬、編劇奧利佛史東及製片馬丁柏格曼的努力,使本片呈現出極佳的戲劇張力,揭露了美國黑社會的腐敗與黑暗。艾爾帕西諾結尾火拼的場面,以及臉上兇狠的刀疤,也成為影史經典之一。

我個人都幾中意NECA出既玩具,一來比較平,二來精緻(可能我個人要求低)
但係可能唔係好岩香港人既口味,因為好似冇咩地方有NECA既玩具賣...
其實我係想問邊到有比較齊全既NECA貨:58:
阿爾柏先奴:71:

a good actor
我個人都幾中意NECA出既玩具,一來比較平,二來精緻(可能我個人要求低)
但係可能唔係好岩香港人既口味,因為好 ...
ihingi 發表於 12-6-2011 11:38 AM

CTMA B1  /   雞旺頂屠
回復 2# ihingi

我都係NECA fans, 唔岩香港人口味唔係因為質素而係題材, 好似NECA最近推出幾款video games figures例如crysis 2, bulletstorm, gears of war 2等等, 都較美國向, 未玩game就好少機會入, 加上你都講冇咩地方有NECA既玩具賣, 連見到比即時毒到以至buy on impulse既機會都低 :68:
但係可能唔係好岩香港人既口味,因為好 ...
ihingi 發表於 12-6-2011 11:38 AM

X 2
NECA - 平靚正
好多日系 - 貴細炒
Say hello to my lil' friend!
頭像被屏蔽
其實我........想有公司出「淚眼煞星」.......:handshake: