Toysdaily 玩具日報

新手請問想買 GX13, GX39, GX40

新手請問想入 GX13, GX39, GX40 ,
請問有邊間有信譽既商店可介紹
THXTHX !!
Wrong post and I help u to move already! :)
Wrong post and I help u to move already!
Douglas.M.Saint 發表於 31-3-2013 05:14 PM

唔好意思,新手唔知POST 邊度好 , THX !
GX40 神一樣的價錢
全部都好正.....但而家入的話個價就{:1_200:}
今日已入天威勇士 & 六神合體
琴日係旺角佳旺行左一陣 , 見到其中一間商店有齊我想買既
行入去問下幾錢 , 行版OR日版都好正常者 , 果位唔知係店員定係老細既人兄
佢可能當我無錢買野入來運吉 , 我問佢野, 佢全程無望過我 , 講野無尾音咁答我
(開過) , (行) , (無) ...... 我見佢咁無禮貌 , 即刻走人 !
行入去問下幾錢 , ...
yin3618 發表於 1-4-2013 11:54 PM

師兄係mk見到 天威勇士 & 六神合體幾錢??我上個月好好彩買左呢兩隻既二手,2牛5魚
行入去問下幾錢 , ...
yin3618 發表於 1-4-2013 11:54 PM

有問有答都話人無禮貌?????

有禮貌(笑住問你買一合定三合)(你重驚)老兄{:1_203:}
新手請問想入 GX13, GX39, GX40 ,
請問有邊間有信譽既商店可介紹
THXTHX !!
yin3618 發表於 31-3-2013 05:08 PM

等再版算啦師兄:67: .........................
GX-13我以前有一隻全新的,後來無地方放,賣左了