Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Artoo 於 29-12-2009 08:07 PM 發表
根本依家套甲完全唔掂  一定要 body 連甲一齊送啦  為左 lee 套野  搭車來來回回都四五次  所有幫 Hot Toys 訂公仔而有問題個d人  記得 Keep 返單

唔係吹水...我講真...我放工已經有三日去左ht.
假期出左一日去換頭....,...
我朋友都換左3次........
其實應該得好少人咩都唔洗換
原帖由 Artoo 於 29-12-2009 08:09 PM 發表
正確  會開單畀你  換返一個冇問題既畀你  佢會有修正版  我信阿老闆娘 會攪掂先推出  如果唔係一定同佢嘈過

姐係你成盒野玩左而且開左~跟住發覺有問題就成隻攞去換...搵唔岩你就成隻放低左,係你要求叫佢開單再等第二隻? 咁你下次攞係攞番呢一隻定係佢開過盒新比你呢
換!唔啱唔換住,或者要求拿上工場修理,或者叫佢有新貨通知你去換。
原帖由 terce 於 29-12-2009 08:13 PM 發表
換!唔啱唔換住,或者要求拿上工場修理,或者叫佢有新貨通知你去換。

佢現在真係話會出新貨? 但係我成隻野玩過咩都攪過...攞番去換...佢如果收起左佢會唔會再叫我去攞時比個盒新先....我好怕佢換人地果d sad貨比我偷龍轉鳳,i mean如果佢叫我再去拿貨~佢係開新盒咁樣比我就好了..........
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
明白!!
問題現在我玩過隻野...開過曬d belt同頭...可以攞番去成隻比佢換?
定係我再等多一陣等佢出新body先再換呢? 定係把現在呢隻(成盒)比番佢...叫佢開單比我,遲下先攞呢?
原帖由 Artoo 於 29-12-2009 08:19 PM 發表
我講緊 係發光頭 同埋 爆甲  可以幫你整同換  其他情況你要直接同佢傾

高低甲丫...........同埋發光頭換左個新之後發覺仲係仲有小小高低....(因為上次已經睇左三 4 個頭...都係有高低...只係搵左一隻比較有小小高低)
但家下你地話可以成隻換..我諗我呢2個問題把成盒野send番比佢,等佢開番張單...遲下再攞會好d...佢會比過盒新野我?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:! 我放棄dx batman轉去怪金剛懷抱了
好!!天日就攞有問題d野出去....發光頭....成個batman(高低甲)...唉...真係煩...又要出多一次:53:
原帖由 大舊金 於 29-12-2009 08:30 PM 發表
:! 我放棄dx batman轉去怪金剛懷抱了

:34: 現貨batman如果佢話出個新body咁你仲入唔入貨先
原帖由 danny_chan 於 29-12-2009 20:30 發表

:34: 現貨batman如果佢話出個新body咁你仲入唔入貨先

:76:我 仲邊有錢入喎
原帖由 大舊金 於 29-12-2009 08:32 PM 發表

:76:我 仲邊有錢入喎

:80: ht小左個客了