Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Artoo 於 29-12-2009 01:53 PM 發表
建議你最好唔好上去攞住  這時候實在有太多問題貨

but张单写住收到通知后30日不拎将不获退回订金及货品,那怎办好呀?
我不想拎次货,话哂第一次买12"
原帖由 Lcw 於 29-12-2009 01:20 PM 發表

第二批貨會改善,咁退返依家哩隻甩皮版比佢,當我未最取貨full paid左,等第二批貨先取得唔得丫,我等得喎

聽到佢話第2 批會有改善, 都覺得有d 安慰...

但我地第1批咁點算呀....
最好比我地第1 批既換第做第2 批既好貨啦

原帖由 ilovetoys 於 29-12-2009 01:59 PM 發表 聽到佢話第2 批會有改善, 都覺得有d 安慰...但我地第1批咁點算呀....最好比我地第1 批既換第做第2 批既好貨啦
使咩換貨, 好似第一批有問題既John conner咁, 收起未賣既現貨,再送新貨比攞左既客!問題既解決,又可賺回掌聲,HT又唔係未試過!
頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 29-12-2009 02:16 PM 發表

上次剩係送個頭...今次要人送晒成隻 figure...邊有咁筍......vip 都係得個 body 喳......:31:

希望佢地今次一樣咁識做, 一樣為我地第1 批最貨既做返d 野啦
頭像被屏蔽
哩隻dx badman應該取消所謂嘅14日保養期,等攞咗第一批既人可以等第二批先換
唔使有事未換個d,驚換嚟換去都係有問題嘅貨
原帖由 shiine 於 29-12-2009 01:14 PM 發表
Hot Toys Thanks for letting us know your concerns. We have been looking into the DX Batman issues and following up with improvements. P ...

甘即係認第一批貨有問題,但當中又只係某d出事...好矛盾law...

照道理成批都有問題係咪應該買左第一水ge都全部有得換..出事爭遲早姐...依架個個吾敢玩隻野先好似無事甘姐~

ok~我返去照玩,玩到luck膠再叫佢換新improvement版比我~

各位大大, 不如直接上HT 嘅Facebook申訴,去到DX grade反而睇得唔玩得, 出得幾靚都係徦嘅,明知隻野有問題,無理由唔出聲,佢話第二批會改善,點都要討回公道!我就留咗言要求要換第二批!!
點都要換返隻好既比我地呀....

真係冇陰公:53:
原帖由 小景 於 29-12-2009 01:22 PM 發表
:50:  嘩~~~我有D驚~佢上星期五打左比我~叫我囉.....我依家都唔知囉唔囉好.....

:34: :34: :34: :34:
頭像被屏蔽
原帖由 Artoo 於 29-12-2009 01:35 PM 發表
依家已經唔係兩個禮拜保養問題   係佢生產出錯  所以要全部回收

同意!!!!
邊有可能香港做第一批死事...攪到我地個個要食差貨而且仲要係咁換黎換去...外國就有第二批貨....對我地第一批玩的好不公平
原帖由 ilovetoys 於 29-12-2009 01:59 PM 發表

聽到佢話第2 批會有改善, 都覺得有d 安慰...

但我地第1批咁點算呀....
最好比我地第1 批既換第做第2 批既好貨啦

我都好想知佢點樣對我地第一批食差貨的朋友.....現在個個係香港攞左貨的朋友幾乎好多都有甩膠...唔講啦~自己睇番上文都知:80:
咁不如ht做好小小~係呢一年尾做好小小~比我地攞左batman貨的朋友換番新貨比我地啦...話曬都叫DX BATMAN
原帖由 BruceLee 於 29-12-2009 04:42 PM 發表
唔怪得上星期打比我叫我取貨啦,我12月訂的

原來有鬼,唔怪得咁快手,死都唔取貨住:58:

一定唔好攞!!!!因為應該大部分係差貨