Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

質素絶不驚爆的山口式驚爆危機 ARX-7

原帖由 K66 於 16-12-2009 01:09 AM 發表

其實兩個Series都係平價快食既小玩意,BANDAI個D就真係貴左少少,海洋堂就求其左少少.
兩者都唔太滿意,所以覺得根本唔值得比,反正大家都有缺點,揀下款買,玩完就算.

仆魂另一問題係,同系列o既Robot,全部扯到相同 ...
我估可能同SIDE都有幾個人負責GE...
不過我都好同意揀黎買...
就好似山口咁, 以前就真係以"平"為理由, 好多都會買, E+貴左, 二來無位, 三來真係QC唔穩定...
有些小配件要近影才有味道,
但一近影,
山口上色的問題又出現了~~

原帖由 WonderJimmy 於 16-12-2009 09:38 AM 發表

把呎個個唔同,我都知無得好比;可能係我砌開模型,見仆魂HCM size但MG價錢素組質素,硬係覺得唔多抵~~~ :DD

不過Revoltech都真係要撞手神,ARX-7我本來興致勃勃,但去舖頭見到上色質素後即時揀唔落手~~:die:

小弟都係砌開模型既人, 高價素組真係點都過唔到自己果關:49:
老細好好人俾廿幾盒我揀,不過上色質素認真驚爆,海洋堂搞乜鶉呀~~:49:

唔係見係ARX-7,真係算鬼數~~:cool:
原帖由 kboy 於 17-12-2009 02:13 發表

小弟都係砌開模型既人, 高價素組真係點都過唔到自己果關:49:

肯花心機去砌,HG一定好玩過Robot魂
只可惜高達以外D款佢唔會出模型