Toysdaily 玩具日報

[PSP] GVG NEXT PLUS! 出左啦~ 集中討論吧~

原帖由 布歐 於 29-12-2009 10:49 PM 發表

點樣BUG? 無限特射係咩?

Normal shot and use 特射 for cancel.  A "sword" like beam will shot to your enemy after normal shot.

Damage X 2.............. :(
原帖由 Douglas.M.Saint 於 29-12-2009 11:19 PM 發表

Normal shot and use 特射 for cancel.  A "sword" like beam will shot to your enemy after normal shot.

Damage X 2.............. :(

yeah !
中級MAP5/8第二同第三都好難打, 一個係能源1抵抗幾分鐘, 一個係唔比D核彈打曉, 我打到想死, 過唔到
原帖由 布歐 於 29-12-2009 11:28 PM 發表
中級MAP5/8第二同第三都好難打, 一個係能源1抵抗幾分鐘, 一個係唔比D核彈打曉, 我打到想死, 過唔到

HP1 o個D你唔夠打既話有幾個方法既
首先可以用NT1或者Nu gun﹐會多左層甲
跟住可以用D加HP既skill﹐有D可以加200甚至300的
o甘就無問題啦
保護曉o個關你一直o係o係隻曉隔離等D飛彈就得架啦
反正一槍一支的﹐槍唔夠的話用下頭炮之類都OK﹐好快就打完~~
原帖由 Vince 於 29-12-2009 02:30 PM 發表

你有冇 換裝 ? 基本上, 換裝用反 GN III, 就同 exia 把劍一樣 ga la wor ...

餅主 唔明 反 gn3 :?
我有用過下 換裝呀
即係 gn2 ↓ 格 出飛刀 換 gn3 :?
但整體覺得佢 支鎗 好用過劍好多
因為 佢 gn3 格又唔係好撞 又唔係快 最緊要係大機打都唔算好痛(可能我唔多識連啦)
平時打電腦 我用 shiningg 求奇正格 快佢少少出手 都撞贏佢 :$
可能我係 shining紛絲 ,強化左都唔定:34:
我重未開始玩 mission mode :DD
我想爆曬所有機體先玩:shy:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 29-12-2009 10:31 PM 發表
I wanna have a fight..................... :56:

For me, I just got OO yesterday cause I insist that NO CONTINUE to finish all routes at Level 6 at least............ :56:

no continue ~~~ :@ u must be kidding ~~~ :die:
原帖由 gundamrx782 於 30-12-2009 06:58 AM 發表

跟住可以用D加HP既skill﹐有D可以加200甚至300的
o甘就無問題啦
反正一槍一支的﹐槍 ...

睇落都覺得難~~~~:cool:
原帖由 分手勿語仔 於 30-12-2009 08:59 AM 發表
我重未開始玩 mission mode :DD
我想爆曬所有機體先玩:shy:

我都係咁諗~~~:shy: 原來手手係shinning粉絲
原帖由 布歐 於 29-12-2009 11:28 PM 發表

It is not difficult when compare with Level Next........... I still cannot pass Next Map 9 final mission........... VS Destiny and Metor(Seed Strike Freedom).............  Crazy............... :70:

原帖由 黑色三連敗 於 30-12-2009 09:52 AM 發表

no continue ~~~ :@ u must be kidding ~~~ :die:

Yes!  No matter play and games, no continue is a MUST for me!  :56:
CPU D Boost 係咪多過我??
佢成日係空中stay好耐~

Training set CPU level 5 除了多左血外有乜分別???
:77:
原帖由 gundamrx782 於 30-12-2009 06:58 AM 發表

o甘就無問題啦
反正一槍一支的﹐槍 ...

我以已經過左, 不過唔打HP 1 O個一關直接打第三關
WING ZERO BUG 一D都唔好用, 成日打唔中人

雙頭龍聽講好屈機, 點屈架?
原帖由 Douglas.M.Saint 於 30-12-2009 10:50 AM 發表

It is not difficult when compare with Level Next........... I still cannot pass Next Map 9 final mission........... VS Destiny and Metor(Seed Strike Freedom).............  Crazy............... :70 ...

No Continue ? 咁高要求? 比我一世都打唔完隻GAME
原帖由 布歐 於 30-12-2009 01:25 PM 發表
WING ZERO BUG 一D都唔好用, 成日打唔中人

雙頭龍聽講好屈機, 點屈架?

High speed, high damage, easy to hit others........... What do u think?  :^