Toysdaily 玩具日報

自改山口式第13、14&14.5彈 珍寶3、泰坦3 P6 有翼有炮 超獸機神!

原帖由 sdmiracle 於 9-11-2009 01:22 PM 發表
條腰上色粗左少少, 其他一流

遲d有時間會執下

動畫結局佢地死哂不特止仲好似輸左:70:

你咁講我更加想抽時間睇下!
武器方面主要係支大炮同支矛。
大炮太多孤位,所以打矛波的我… 都係玩支矛算喇!
雙矛

結合
加長長矛

腰間飛標

絕招
Moon Attack

配件一覽

明日泰坦登場

待續…
睇埋武器真係要支持多一次~
幾時嚟多一次山口改造大晒冷.....好多fans未開過眼界!:50:

我要睇山口式天地双龍!!
Perfect..:71: :71:
再推一下, 勁到吖, 泰坦3呢, 好心急
原帖由 jamcat 於 9-11-2009 08:43 PM 發表
幾時嚟多一次山口改造大晒冷.....好多fans未開過眼界!:50:

我幾個火頭燒緊,整好先影舊野喇!

我要睇山口式天地双龍!!

我都冇整過天地雙龍:Q ,點比你睇?不過幾好提議喎!:58:
原帖由 xleo 於 9-11-2009 09:50 AM 發表
樓主又發功,勁!!期待泰坦3出場,當然仲期望山口量產........拜托唔好再狂出EVA,萬能俠

所以山口再次出懷舊Robot 機械人我一定支持!等我呀!巨靈神!:help:
原帖由 tom0083 於 9-11-2009 04:15 AM 發表

月亮係GR2剩 餘物資,大家將就下喇!:p
我希望大家都喜歡我做的泰坦3同珍寶3:shy:

唔緊要~~~ 已經好正~~~:71:
救命,連武器都出埋,邊夠你玩。樓主真係好有心機,完全係你既作品到睇得出。
泰坦3嚟喇:34:
日本原名無敵鋼人ダイターン3,同樣因為機戰而廣為人知(香港應該未播過)
駕駛員為破嵐
萬丈

泰坦3"3"示意為能變形成三種型態
玩具嚟講其實重少過珍寶3:未出嘅超合金魂、公仔嘜絕版300yen模型、零零碎碎幾欵細比較的扭蛋(總之好小喇)。超合金魂做成點暫時唔知,但高昂嘅Yen價同以乎要遷就變形而放棄的活動能力都會令小弟卻步(希望唔係)。所以半年前都諗住改番隻山口玩下
今次死者都係山口式烏蠅頭,價錢平、拳頭多係同一嘅選擇。

另外加上一欵細比例機戰泰坦3盒蛋,修正同上色後
側面

背面

頭部:原先盒蛋頭部太大,唔要!保留大角標記同換上天元個頭(想有個 '衣起棚牙' 嘅樣):34:

高度比較。我其實同佢哋個增高左4mm!:50: 另外放埋烏蠅頭一齊大家就到我加左幾多嘢比佢兩個!

加返幾張背景圖!(唔駛講,太陽最夾喇)

活動同樣冇受佢三尖八角外形影響。

打完拳頭交,即刻出超必!
Sun Attack .......

跟手踢個窿出嚟!

武器太多!聽日先玩
待續…
果然好一個山口屠夫!!! :34: :34: :34:
:71: :77:
大大真係整得好正~~~
請問大大用邊一款盒旦里做零件?
I like this very much:71: :71: :71: :71: :71:

:$