Toysdaily 玩具日報

銀X(何文田主店, 葵涌廣場G/F和石硤尾分店)已經確定倒閉

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
即係係轉角位, 成日好多平野賣個間?
原帖由 fadeasho999 於 28-9-2009 11:22 AM 發表

星期日葵芳銀罐舊址門外,見到三,四個麻甩佬,邊行邊打電話
內容都係話佢第幾日冇開門,電話搵唔到佢,
因為佢地幾個都係「咩」背包,所以都幾突出,
唔通佢地個「包包」裡內暗藏殺機?:50:
可能係熟客啫:59:
原帖由 上下盤 於 28-9-2009 12:02 PM 發表

電話我打過,只係飛去一個不存在的號碼,等你打o吾到比佢,因為早兩日仲有人收到佢 SMS.
我朋友星期六去深水X精X,聽到人話王生都開始做o野啦(但不知所指何事)。:62:
好老實:56: 好人好姐三間鋪一齊關門手提又改埋:50: 都更難令人唔懷疑!
原帖由 上下盤 於 28-9-2009 12:02 PM 發表

電話我打過,只係飛去一個不存在的號碼,等你打o吾到比佢,因為早兩日仲有人收到佢 SMS.
我朋友星期六去深水X精X,聽到人話王生都開始做o野啦(但不知所指何事)。:62:
好似話自已都係受害者,走去備案喎?:handshake:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 709394 於 28-9-2009 02:06 PM 發表
可能係熟客啫:59:

唔似囉,邊有人見到相熟鋪頭唔開門就發哂爛渣打電話
問長問短問點做口架?
原帖由 709394 於 28-9-2009 02:10 PM 發表
好老實:56: 好人好姐三間鋪一齊關門手提又改埋:50: 都更難令人唔懷疑!

懷疑?
都差唔多可以肯定啦,問題係有幾多個受害者之嘛,
我個朋友日日都叫住「銀罐」個名,日日都關心佢在遠方是否安好,
然而佢心裡面係幾咁想佢唔安好,至少想佢日日眼眉「條」,:34:
原帖由 kyostanley 於 28-9-2009 01:36 PM 發表
即係係轉角位, 成日好多平野賣個間?

佢係「無本生意」,賣幾多賺你幾多
原帖由 chal 於 28-9-2009 11:28 AM 發表
我想問問 , 大家所講葵芳那玩具店 , 係咪地下那間兩公婆(中年那對) 開那間 ??

係門牌都無果間,賣$29 山口 $10 bb果間
最新燒息•今日傍晚X記(同曾蔭X同字)三人去到紅磡差館佈案。:50:

事態已進一步到司法程序。:62:
唔知幾時會有執達吏爆佢地門呢?:71:
報應!! (開香檳):71:

以前懶交叻!!

成日問我係唔係佢最平!!
成日老吹有大貨到!!
得你一個玩鳩晒!!