Toysdaily 玩具日報

PS3 Need For Speed Shift 問題, 請指教

PS3 Need For Speed Shift 問題

想問下各位game友...........我見街有美版同行版
好多時美版仲平, 想知佢地有什麼分別

又見有d forum話有什麼卡送, 又有什麼作用的呢
又見有人話有什麼 sp 版的...........這是真的嗎??

真的好多不明地方.......想買都不知買那隻:55:

謝謝:64:

原帖由 亞煞玲 於 23-9-2009 09:52 AM 發表
PS3 Need For Speed 問題

想問下各位game友...........我見街有美版同行版
好多時美版仲平, 想知佢地有什麼分別

又見有d forum話有什麼卡送, 又有什麼作用的呢
又見有人話有什麼 sp 版的...........這是真的 ...

玲叔:) 你係未講緊NFS SHIFT??
冇記錯係行版有分中英文版,不過server一樣,所以連線唔會有問題
附送有兩張卡係認證code,用嚟登錄特別online race / record...不過第三張卡係參加BMW E92 GT2 race。
其他sp版就唔知...不過我買個度就有T-shirt賣可以加錢入手~:64:
有錯請更正,期待網上同你鬥返場:64: :64:
原帖由 Charcoal 於 23-9-2009 10:40 AM 發表

玲叔:) 你係未講緊NFS SHIFT??
冇記錯係行版有分中英文版,不過server一樣,所以連線唔會有問題
附送有兩張卡係認證code,用嚟登錄特別online race / record...不過第三張卡係參加BMW E92 GT2 race。
其 ...

:58: 咁買行版是否安全d呢........d卡是否一定有的 在盒多定另外比你的:43:

:43: 我好c的.........點夠你玩呢

咁公價是否 #@) 呢......:43:

唔急咪等多幾日玩玩DEMO先決定
http://www.ea.com/games/need-for-speed-shift
10月1曰 PS3, 10月2曰 360
有行貨就最好,
360朹到串晒, 一係釘ACC, 唔釘就仲PK, Live幫你一次過Reset所有成就, '0'分 :34:

原帖由 亞煞玲 於 23-9-2009 11:57 AM 發表

:58: 咁買行版是否安全d呢........d卡是否一定有的 在盒多定另外比你的:43:

:43: 我好c的.........點夠你玩呢

咁公價是否 #@) 呢......:43:

我買的是英文行版。都係用你講嘅價錢入。:78:
唔好玩啦,我都係好初級咋,快入返隻一齊玩啦~~:)
原帖由 CJ-Johnny 於 23-9-2009 12:02 PM 發表
唔急咪等多幾日玩玩DEMO先決定
http://www.ea.com/games/need-for-speed-shift
10月1曰 PS3, 10月2曰 360
有行貨就最好,
360朹到串晒, 一係釘ACC, 唔釘就仲PK, Live幫你一次過Reset所有成就, '0'分 :34:  

:? 10月1日, 有什麼不同的
不是出了嗎.........
原帖由 Charcoal 於 23-9-2009 12:06 PM 發表

我買的是英文行版。都係用你講嘅價錢入。:78:
唔好玩啦,我都係好初級咋,快入返隻一齊玩啦~~:)

:50: 行都有分英文定中文嗎.....??
:34: 我想緊幾時入隻呀..........但儲錢買車好似好多人話好金下
原帖由 亞煞玲 於 23-9-2009 01:23 PM 發表

:50: 行都有分英文定中文嗎.....??
:34: 我想緊幾時入隻呀..........但儲錢買車好似好多人話好金下

yes:43:
儲錢一開始難,不過中段開始就好快,而且有時升Lv會有獎金。
我只係玩左一個星期多d,尋晚已經入左架Pagani Zonda R了:p
原帖由 Charcoal 於 23-9-2009 02:26 PM 發表

yes:43:
儲錢一開始難,不過中段開始就好快,而且有時升Lv會有獎金。
我只係玩左一個星期多d,尋晚已經入左架Pagani Zonda R了:p

:58: 看來咁我要快d手先得呢.......
看下這幾日有冇時間去買先:34:
原帖由 亞煞玲 於 23-9-2009 03:07 PM 發表

:58: 看來咁我要快d手先得呢.......
看下這幾日有冇時間去買先:34:

已pm左我的PS3 ID比你...:he: