Toysdaily 玩具日報

[其他] [轉貼]EB-PASSION FOR PERFECTION-香港公仔製作廠牌採訪特集

fw: http://pantoy.com/discuz60/viewthread.php?tid=5528&extra=&page=1
(PS. Enterbay 自吹自擂功夫真是宇宙最強!:ar:)

EB-PASSION FOR PERFECTION-香港公仔製作廠牌採訪特集                                                                                                                                                                                                                                                                                          图文源自:爱啃线上潮流生活杂志

講到幾把閉都冇用,只要睇下大貨d質素就知係龍定係蟲:45:
希望有改善,等我入第二隻EB,而唔係入第一隻HT。

咁一間公司仔,可以點丫?
如果自吹自擂下,可以比番d信心,我吾介意佢吹囉
佢d product係吾得,自然無人買,其實洗乜咁介意佢點吹?

我好明佢點解成日提住 "passion"個字
真係成班靠尼個字撐住~~~
不過,一間咁既公司仔,成日淨係比人插,比你都做到灰啦
除非想佢執,吾係既,當時運高,放佢一馬囉~~~~
咁一間公司仔,可以點丫?
如果自吹自擂下,可以比番d信心,我吾介意佢吹囉
佢d product係吾得,自然無人買 ...
gulu7 發表於 4-10-2010 22:58

網上世界就係咁~!個個講野都唔駛付責任~!!:78:
俾著去一個座談會就會成隻庵春咁~!聲都唔聲~!!:38:
今日去睇過精武風雲實物,老實講,葉問我買左OK的,但這隻就原全唔得
1)樣唔似,要某D角度睇會ok D,眼神欠奉
2)Body太瘦,同件衫唔match.絕對要改善
Enterbay再咁落去點算?我由龍爭虎鬥買到Mr.bean,Jack, 步驚雲,上述的都ok
但問心講,現在已經唔敢pre-order.
希望你地爭氣D啦!
點解個新Body會差過李小龍的那個?
有人上門訪問自己, 說話梗係咁講啦, 唔通顧左右而言他咩 {:3_139:}

對龍哥迷來講, 佢真的造福不少呢! :71: 所以唔好抹煞eb的貢獻,
其實呢d都係做宣傳的報導, 寫得好d都係合理的, 唔通要問人地做乜事d figure成日delay?
我其實都無無話特別支唔支持EB, 只要佢地出的figure我有興趣的, 都會入. 不過我到依家都未有一隻想入手的, 因為自己喜歡外國的 sci-fic 電影多.
不過都好同意一句: d人係buy佢地的figure, 唔係佢地報導話自己點
睇左套戲,都想入。