Toysdaily 玩具日報

查看: 7526|回復: 14

中左咁多槍都唔死, 還有沒有天理啊!!! MG Zaku...

和聯邦軍惡戰後的死剩種....

MG Zaku ver 2.0 素組而已, 不過加少少心思, 素組都可以很正的!
第一次用舊化粉, 效果都唔錯呢
另外, 手油了一些細部及加了些戰損...:43:

其實d 彈孔可以再誇張d...

不過都好正
好靚 :71:
支持下先!!!
頭像被屏蔽
為何渣古兩肩掉轉了 ?? :(
:71: :71: :71:
好有係戰場上既傷痕 feel:71:
原帖由 ilovetoys 於 22-8-2009 05:32 PM 發表
其實d 彈孔可以再誇張d...

不過都好正

見雜誌有人用電焊槍做彈孔再上色..(犧牲大些)..但效果幾好..
謝分享
原帖由 hehemimi 於 22-8-2009 10:31 PM 發表

見雜誌有人用電焊槍做彈孔再上色..(犧牲大些)..但效果幾好..
謝分享

電焊槍...咁強啊:(
我是用香的...拜神果d, 夠就手:p
全都是擦身彈~~好強的zaku~
駕駛員是不輸給馬沙的new type~:43:
對手應該只係聯邦軍的坦克車.... 由ZAKU身上的彈痕就知對手火力好雞... 連ZAKU件甲都打唔入.....:34:

而且對手既射擊準確度都好有問題, 咁大隻MS都可以打云全身都未中要害HAHAHAHAHA
原帖由 Noctilux 於 22-8-2009 11:28 PM 發表
對手應該只係聯邦軍的坦克車.... 由ZAKU身上的彈痕就知對手火力好雞... 連ZAKU件甲都打唔入.....:34:

而且對手既射擊準確度都好有問題, 咁大隻MS都可以打云全身都未中要害HAHAHAHAHA

對手應該沒有吉姆, 沒有laser槍痕.
男人既浪漫~~~~~~~~~:$
有心機~~~:71:
原帖由 hoying710 於 22-8-2009 10:37 PM 發表

電焊槍...咁強啊:(
我是用香的...拜神果d, 夠就手:p

我以前都用呢個方法,但(傷口)會變黃,所以唔想用