Toysdaily 玩具日報

查看: 22408|回復: 60

[玩具攝影] [價$帖]揸, 揸, 揸股 ~含Robot 魂 Zaku II舊化~

[價$帖]揸, 揸, 揸股 ~含Robot 魂 Zaku II舊化~

先報價, Robot 魂 Zaku II是版友WARMBLOOD大大幫小弟於虫仔買, 18X. THX BLOOD大~ :64:

超合金可動戰士熊揸, Q仔二手貨, 15X.

MIA熊揸 V2.0, 9X.

昨日收到R魂揸股之後係公司開盒, 點知一玩上穩, 重忍唔字用左一個鐘咁大把做戰損舊化.

用料好簡單, 十字起子, 火機, 雙星方樽銀色, 船底紅, 係咁多.

好, 去相:

有D人唔鐘意佢肥, 但小弟反而極喜愛古早嘅味道.

求其扭個POSE都相當有型.

可動, 平衡度都係一等一級數.

起腳!

問紅渣借多支炮玩雙炮.

高跪姿毫無難度.

附雙肩甲.

雙盾牌亦有.

武器好似LEGO咁, 可以自由組合.

可動戰士熊揸出場, 同是1:144, 比R魂高些少.

雖然係十多年前嘅出品, 可動以當年嚟講, 超班!

可動戰士熊揸附嘅金屬製馬沙:

加埋MIA V2.0大合照, 揸, 揸, 揸股~ :43:

隻R魂以玩具嚟講, 無得頂, 唯一缺點係雙肩護甲接口位有些許易甩.

以佢插水嘅價錢, 大量配件, 可動, 耐玩, 都係本月必入.

各位帥兄, 請請~

:64:

玩得好:71:
我都襯插水價入左隻, 不過個價當然無師兄咁靚:35:
好強既舊化呀!!!:Q
乜宜家d工廠阿姐可以做到哩個地步??
d 彈孔位做得好正
不過, 大脾位 d 油蹟好似重手左少少...
誠意之作 :71:
好很正 :$

睇完即刻想囉晒d自護單眼出黎影返輯相 :)
頭像被屏蔽
揸股、大魔、熊勇士
好靚呀!舊化得!:D
:71:
要唔要我向你射水幫你去污???????

want to use it for chinese new year n hello to " C throw ":^
渣古應該係肥,R魂出得好有卡通味道。
聶風 發表於 25-8-2011 08:19 PM

同意, 肥得有道理!
舊化得好正。:71:
絕對同意,渣古真係要肥仔先好睇。
舊化左之後一d都唔膠:handshake:
brother,你d相好靚,姿勢亦都好正
好POST不防一推再推!:71:

出教學POST啦!貓爺!:78: