Toysdaily 玩具日報

查看: 9341|回復: 37

HT動漫節安排......雙贏方案

頭像被屏蔽
唔錯喎:43:
我之前第一日排左t600宜家佢話有得現場受訂:79: 你玩咩....大佬.....:53: 咁我排黎做咩...限定個意義無左啦:56:
又話會場限定發售,咁又係會場有得訂,咁排黎做乜,捉我字蚤呀!:53: :53:
原帖由 danny_chan 於 2-8-2009 11:43 PM 發表
唔錯喎:43:
我之前第一日排左t600宜家佢話有得現場受訂:79: 你玩咩....大佬.....:53: 咁我排黎做咩...限定個意義無左啦:56:

if it is not 限定, will you buy it ?
場內限定500, 但場外限定1000
呢個terms 都ok
原帖由 willywonka 於 2-8-2009 11:48 PM 發表

if it is not 限定, will you buy it ?

都會...但無咁珍惜囉
唔好儍啦!
你究竞明唔明咩叫限定!
支持, 有心人有得玩!

我自己第1日都排左好耐, 買左...

如果呢個方案,我都覺得ok...
限定300 or 限定3000 or 無限定我都會買....

而且,
唔係用黎炒,又唔會賣出去,
佢限定幾多根本無影響,
最緊要人人有得玩。

唔係炒家...一定會支持
不過真係好奇....
平時一有新野出就洗版....

呢度應該有唔少人買左t-600同mark iii,
但有拆出黎玩既應該唔多....

:78:
我覺得限定品呢種做法係冇問題嘅。有問題嘅係HT今次處理嘅方法囉,第一日有人可以同一款買幾隻,第二日可以未夠十點有成幾十人己經起個櫃位排隊...辛辛苦苦起外面等夠鐘即跑入去嘅人,去到己經排隊都起碼五十:56: 等佢哋HT啲人派飛買限定品最多每款一隻啦...又會有啲人一個人攞到幾張飛每人買多過一set嘅。話晒大家真金白銀去買限定品,比嘅價錢個個都一樣,真係希望HT下次用啲公平少少嘅方法去處理囉。睇吓鴉烏到而家有成接近三十set嘢起到炒得幾開心呀...:53:
原帖由 Jimy 於 3-8-2009 12:18 AM 發表
支持, 有心人有得玩!

我自己第1日都排左好耐, 買左...

如果呢個方案,我都覺得ok...
限定300 or 限定3000 or 無限定我都會買....

而且,
唔係用黎炒,又唔會賣出去,
佢限定幾多根本無影響,
最緊要人人有得 ...

Edison Chen都話無限期step out啦...佢咪又係話可以2000年可以5分鐘:34:
i我同意你果句 ''支持, 有心人有得玩!''
頭像被屏蔽
會場都寫明限定300隻啦!
如果將限定數量加大,錦樣都叫冇違反會場限定版精神,唔好玩啦...:70:
原帖由 沙煞比 於 3-8-2009 12:43 AM 發表
我覺得限定品呢種做法係冇問題嘅。有問題嘅係HT今次處理嘅方法囉,第一日有人可以同一款買幾隻,第二日可以未夠十點有成幾十人己經起個櫃位排隊...辛辛苦苦起外面等夠鐘即跑入去嘅人,去到己 ...

HT今次真係有d做錯:79:  限定一詞無左真意義~辛辛苦苦去買這個限定品...但佢無一個專一的制度,好難得到民心...你話下次點算好丫~唉
最慘係無EPS用囉
原帖由 danny_chan 於 3-8-2009 00:44 發表

Edison Chen都話無限期step out啦...佢咪又係話可以2000年可以5分鐘:34:
i我同意你果句 ''支持, 有心人有得玩!''

哈哈...係呀...

所以,今次取巧可以打擊炒家,

令玩家及HT都得益!!

支持!!