Toysdaily 玩具日報

查看: 10051|回復: 39

周秀娜搵笨獻吻 少男 Fans晨咁早排隊得塊膠

周秀娜的寫真集《 Kissy Chrissie》,憑食雪糕及刷牙性感照大收宣傳之效,雖然被指意識不良連日遭 o靚模圍攻,
但仍無損銷量,她所屬公司指截至昨日為止已賣出約 16,800本,周秀娜昨日履行諾言在書展舉行獻吻會。不過周秀娜親吻 fans臉頰時,中間卻隔着一塊膠片
令一眾電車男體味朱唇溫度的幻想完全破滅,最後也只得 5男 1女 fans獲獻吻。

周秀娜的獻吻會吸引了近 200名 fans到場,據知大會為控制人流,只派發 200個籌。問到為何隔着膠片錫錫,
周秀娜說:「咁樣佢哋就唔會唔洗面,又可以留念,如果錫晒咁多人,我驚錫到嘴都歪。」會否舉行終極祝捷會?她說:「搞個抱抱會,第二 Round特別啲。」
不知她屆時與 fans擁抱時,會否先特製一套發泡膠衫護身?

昨日排頭位取得周秀娜香吻的 fans名叫 Paco,他清晨 5時半已到場排隊,錫錫前才知中間要隔着膠片,但仍覺得值得,
他說:「我噚晚有洗面,仲打算將塊膠片鑲起。」排第二位的阿輝則早上 7時到場排隊,他說:「有膠片隔住唔失望,不過冇就更好,塊膠片可以留念。」
唯一獲獻吻的女 fans阿 Ling則於 9時許到場,她大讚周秀娜又靚又可愛活潑,認為隔着膠片反而更好,因為膠片可保存。

:x   :p  :DD
真係膠:34:
清晨 5時半已到場排隊, 要隔着膠片錫錫, :71:
:38:
既然吻哪處都是隔著膠片的,那當然要要求嘴對嘴啦

反正也不是真軍...

今次真是又要威又要戴頭盔
:34: 呢d係咪高層次野黎呀...膠換溫柔~~!!!
周秀娜好明顯想係200人面前派膠
收的人硬 派的人仲硬
原帖由 AIIC 於 26-7-2009 12:58 AM 發表
收的人硬 派的人仲硬

哈哈哈哈哈~~~ 我真係笑左出黎~~:71::71:
咁醜嘅人都有咁多懵X鍾意:67:
:he: 緊係間住錫啦!唔通同你班友打車輪呀!
原帖由 AIIC 於 26-7-2009 12:58 PM 發表
收的人硬 派的人仲硬

:66:
周秀娜搵笨獻膠吻 ?:50:
:x
早早去排隊係為左咀果幾件硬膠:38:
....................... I really wanna say foul language after reading this..................... :80: