Toysdaily 玩具日報

[冷門軍事玩具攝影分享] DRAGON 鐵血將軍巴頓George Smith Patton Jr [多圖注意]

原帖由 MAX 於 2-7-2009 01:05 PM 發表
貝雷帽用料太軟...可能出唔到個形...加上車衣手工參差...有時效果未必會好過膠製加絨毛嘅貝雷帽....

如果可以布製同膠製加絨毛嘅貝雷帽各跟一頂...就VERY GOOD喇~

情況好似BANDAI D HCM PRO同MG咁 ...

其實貝雷軟帽都可以做到個型, 好似BBI 以前果d都唔錯, 不過二戰用就細左少少, 最重要是軟帽可以戴得好斜真是型好多, 唔戴又可以卷埋放係膊頭:x

我頭像隻愛哭兔戴果頂是英國訂, 個型就好good 又夠大, 只可惜冇連章同有d貴:(
原帖由 ledmirage3100 於 2-7-2009 02:15 PM 發表 其實貝雷軟帽都可以做到個型, 好似BBI 以前果d都唔錯, 不過二戰用就細左少少, 最重要是軟帽可以戴得好斜真是型好多, 唔戴又可以卷埋放係膊頭:x 我頭像隻愛哭兔戴果頂是英國訂, 個型就好good 又夠大, 只可惜 ...

已經唔錯啦∼! :71::71:
希望did dragon 佢地日後會出多d 英兵啦

回覆 47# 的文章

did 之前出左隻RED DEVILS, 各位點睇.. 有冇師兄有買...?我對英軍冇研究...想聽吓評語...:77:

回覆 48# 的文章

之前睇外國有forum 講 呢隻算唔錯架∼   準唔準確就唔清楚   質素就肯定係:71: