Toysdaily 玩具日報

查看: 12625|回復: 36

想睇多一次Transformer2一次

頭像被屏蔽
今日睇左,都想睇多次:!
頭像被屏蔽
好想再係戲院 睇波:p :p

彈下彈下:$ :$ :$
唔好提啦,我大人坐緊月連第一次都冇得睇呀,你仲可以睇2次:unhappy: :unhappy:
個女主角真係索!!:71:
帶細左一個size 胸圍
我依家喺旦旦下面:DD :DD :DD
:he: 好睇, 但麥sir弱化左...
:x 天火同柯柏文合體, 我覺得似final fusion...
樓主﹐關於狂派個女機械人﹐小說裡面解釋左究竟係o羊來的
原來隻機械人係copy左Honda 既人型機械人既外貌﹐而唔係scan活生生既人的~~
另外有講optimus可以復活既原因係其實optimus唔係死左﹐只係因為受損過度所以要時間修復﹐不過因為修復需要既能量好大﹐所以要好長時間。而matrix只係剛剛好可以短時間提供呢個能量。我估麥加登都類似係o甘
已經兩次!
一次imax 一次jp
不過第二次有d頂唔順了...
去 Grand 睇左,整體感覺冇第一集咁震撼,

好多動作場面都幾粗枝大葉,角色唔夠吸引,

一味大堆頭,第一集好睇係因為好多機械人不斷變形戰鬥,

而且柯柏文次次變形分鏡都唔同,仲有公路同岩碎戰鬥個段,

或者星星叫大戰 F22 個段,都做得好流暢同有心機設計動作,

今集純粹睇機械人互片,而且太鬆散,仲有 CG 場面冇第一集咁好,

有 D 位睇到佢地光暗同動作處理得有點兒不足,

我原本想去 IMAX 睇多次,而家都諗下先,
其實套戲唔錯,不過多人講好我就講下差個方面 je :(

:67: TF2 我都睇左2次. 今次片長, 打鬥動作慢左. 2次就夠

TF1 因打鬥動作太快, 我睇左3次
第2次想睇imax~~:$
o岩o岩睇完變型金剛返o黎, 可以講o既係比上集更精彩!!
多左新角色, 場面更震撼唔在講,
一開場打上海已經有一種講唔出o既震撼力,
相比之下, 上集o既街頭巷戰可以話只係好似散仔打交,
但係今次真係打仗, o係沙漠之戰可以話係高潮!!
總之我可以講o既係, 你未入去睇就一定要去睇啦!! 我都想去睇多次~
同埋我可以肯定, 只要一日老麥同猩猩叫佢地兩個打情罵悄仲未死肯定仲有得繼續做落去!

不過話時話打上海果 Part 唔知o係大陸做又會唔會比人 Cut 左呢...?