Toysdaily 玩具日報

想睇多一次Transformer2一次

有d唔係好明個matrix係乜?
又粉碎又重合咁...
又話唔係人地比係自己爭取/制做?(好似係咁...)
即係點?
頭像被屏蔽

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 無明 於 29-6-2009 08:11 PM 發表
Gain賺取/贏取,咁點贏呢?因為七位博派先靈己付於Matrix之上,佢地可決定賜與matrix比边個。Sam首先係尋找到Matrix(物理上),然後憑英勇表現贏取七位博派先靈既認同(形而上),決定賜與matrix比Sam。:36:

...

下集阿SAM可能同Matrix合體變成Sam Prime:66:
狂派咁易俾人ko?有d兒戲兼悔辱狂派;人物造形太過異獸,尤其建造派,睇到眼花:30:

賣點係cg場面加軍事武器
原帖由 gundamrx782 於 29-6-2009 09:30 PM 發表

下集阿SAM可能同Matrix合體變成Sam Prime:66:

:46: 上面d相睇到................
:DD sam同matrix合体梗係變leo啦~~~~~~!!!
原帖由 SuperBus 於 29-6-2009 02:15 PM 發表
o岩o岩睇完變型金剛返o黎, 可以講o既係比上集更精彩!!
多左新角色, 場面更震撼唔在講,
一開場打上海已經有一種講唔出o既震撼力,
相比之下, 上集o既街頭巷戰可以話只係好似散仔打交,
但係今次真係打仗, o係沙漠之 ...

我比較喜歡上集既沙漠之戰,

至少知道佢地有戰略有笑點。

唔係靠多靠爆炸 ~
原帖由 jetman_black 於 29-6-2009 09:36 PM 發表
狂派咁易俾人ko?有d兒戲兼悔辱狂派;人物造形太過異獸,尤其建造派,睇到眼花:30:

賣點係cg場面加軍事武器

賣點重有靚車....

狂派過廢....:80:
頭像被屏蔽
如果有埋佢一開場,伏係電單車噴油那張圖就完美啦:35:
原帖由 Starstalker 於 29-6-2009 10:59 PM 發表

賣點重有靚車....

狂派過廢....:80:

唉!仲話revenge
各位係時候失血啦~~

http://www.youtube.com/watch?v=4jDpoA_oCgs

http://men.style.com/gq/features/slideshow/v/091508FOX

http://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0oGkzqJ40hKpBkBLQFXNyoA?ei=UTF-8&p=megan%20fox%20gq&fp_ip=HK&fr2=tab-web&fr=yfp-t-501