幾何 發表於 1-6-2015 08:04:16

cchong420 發表於 1-6-2015 01:03 AM
呢個角度好正喎

今次睇定啲 睇埋日版如何先決定入唔入呢隻 (已有MT 破壞者)

sixshotz 發表於 1-6-2015 11:11:39

http://www.tfw2005.com/boards/attachments/transformers-news-rumors/27519804d1432995463-titan-class-devastator-pic-11334029_820760351337840_4454574164620642548_o.jpghttp://www.tfw2005.com/boards/attachments/transformers-news-rumors/27520019d1433097969-titan-class-devastator-pic-10906272_821491164598092_7748556824632636103_n.jpg

9981ctm 發表於 1-6-2015 11:49:21

有人整咗幅圖!好正!不過好孤獨....
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/t31.0-8/11393428_10152949686842621_4354451846373809689_o.jpg

可變戰士 發表於 1-6-2015 14:53:59

望咗好多次, 合體都ok! :36:

gikpa 發表於 1-6-2015 18:19:46

sixshotz 發表於 31-5-2015 11:41 PM
條腰有機會mistransformed.

好有型{:1_221:}
完全唔明點解孩記官圖可以到勁唔吸引{:1_222:}

gikpa 發表於 1-6-2015 18:22:58

GREMLINS 發表於 31-5-2015 11:50 PM
有D手痕,整左張圖,開心Share

好正:handshake:想問下背景同效果係咪上網揾?
定係自己整?:DD

gikpa 發表於 1-6-2015 18:25:05

幾何 發表於 1-6-2015 08:04 AM
今次睇定啲 睇埋日版如何先決定入唔入呢隻 (已有MT 破壞者)

已有mt,亦都會入孩記
希望買到特別版:!

gikpa 發表於 1-6-2015 18:27:36

9981ctm 發表於 1-6-2015 11:49 AM
有人整咗幅圖!好正!不過好孤獨....

Key得唔錯:43:如果devastor佔張圖大d面積會更好:58:

gikpa 發表於 1-6-2015 18:32:56

可變戰士 發表於 1-6-2015 02:53 PM
望咗好多次, 合體都ok!

因為咁多位師兄不斷放毒我確定左會買:67:

lewisli 發表於 1-6-2015 18:33:30

其實我都真係諗唔明佢市場定位係點。

你話對象係小朋友,所以變形簡單關節簡陋。但家長正常情況根本唔會買$1200老變俾小朋友,重要又大隻,關節又要用力扭。重點係家長眼中小朋友玩具永遠都係阻地方,咁大隻點擺?
好,你話對象是G1老變迷。咁啱,分體外形完全忠於G1玩具(包括缺點,例如頭細,個鏟大大舊係背脊),但G1老變迷都應該對老變玩具有所要求,你這建造派可動和關節又跟不上其他同價$200元的老變,更無端端用新形田螺車!?(又唔係靚咗);好,你話注重合體。OK,但明顯高於其他CW合體,為乜?係唔係想另闢新的生產線?

其實如果和其他CW合體同size,平平哋$800內,就算我有MT都可能買嚟粗玩/緬懷。現在咁

9981ctm 發表於 1-6-2015 18:47:36

gikpa 發表於 1-6-2015 06:27 PM
Key得唔錯如果devastor佔張圖大d面積會更好

其實我都整緊一張大力士,不過一直唔太滿意所以無做落去.....

9981ctm 發表於 1-6-2015 18:51:32

lewisli 發表於 1-6-2015 06:33 PM
其實我都真係諗唔明佢市場定位係點。

你話對象係小朋友,所以變形簡單關節簡陋。但家長正常情況根本唔會 ...

係啦!應該撥去MP,核心FANS做目標,依家好似到喉唔到肺,好似我最介意無腰:63:
如果MP質數可能$500一隻有完美表現,FANS都入開三方價錢一定合理

cchong420 發表於 1-6-2015 20:24:56

幾何 發表於 1-6-2015 08:04 AM
今次睇定 睇埋日版如何先決定入唔入呢隻 (已有MT 破壞者)

呢隻我唔入啦

有 TFC 果隻就夠啦:DD

sixshotz 發表於 1-6-2015 20:44:31

重點係家長眼中小朋友玩具永遠都係阻地方,咁大隻點擺?
你講香港.... 我的朋友在美國/加拿大的(一間房仲大個公屋仲未計walk in closet 和bath room), 仲有back yard basketball (half court), Swimming pool+water fall, BBQ garden, 前yard 仲可以玩5人足球.
Hasbro target 唔係香港.

仲有costco, 和很多大公司.有discount 時係好平
我上次用$USD80.+tax 買左隻美版Metroplex.(I have to remove the box to bring back to HK.)
在season end, Deluxes size Transformer (shelf warmer) 分分鍾 買一送一.

GREMLINS 發表於 1-6-2015 20:53:36

gikpa 發表於 1-6-2015 06:22 PM
好正想問下背景同效果係咪上網揾?
定係自己整?

實不相暪,背景圖上網搵:35:
頁: 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!