leehow 發表於 14-6-2015 00:25:04

gikpa 發表於 13-6-2015 11:17 AM
高過WB

隻tw恐龍評價如何? 關節夠唔夠力? 合體後穩定性如何? 關節可動性/範圍如何? thx!

jacky80 發表於 14-6-2015 00:57:57

gikpa 發表於 13-6-2015 02:51 AM
合體重正

心口個龍頭,合体時可以收返去背脊嗎?

可變戰士 發表於 14-6-2015 02:47:21

gikpa 發表於 13-6-2015 02:49 AM
願聞其詳
MT太細隻應該skip
同埋我幫襯開果間唔使我留訂都會留比我

除咗有間唔使俾訂, 你一定係vip喇! :36:

可變戰士 發表於 14-6-2015 02:52:14

http://i1293.photobucket.com/albums/b598/teddy1122lau/20150614_024156_zps6rtpyx1a.jpg

你話好我又唔覺好好, 其實個合體恐龍頭都唔咪太差! 比官圖靚! 關節好鬼實! {:1_237:}

但有啲位又好似做得唔好! 唔知點講! 要再玩玩先可下定論!:67:

leehow 發表於 14-6-2015 03:04:13

如果淨睇呢張相好似好得咁............

gikpa 發表於 14-6-2015 10:57:32

Vince 發表於 13-6-2015 11:18 AM
最緊要 心景

無錯,玩玩具唔係小朋友既專利:36:

gikpa 發表於 14-6-2015 10:59:21

gamelife 發表於 13-6-2015 02:47 PM
睇左TW合體
創絕戈隻應該是第三方最高, 由腳到頭頂50CM

即係同孩記Devastator一樣咁高{:1_215:}
絕創重要咁橫.....
真係空間大挑戰{:1_222:}

gikpa 發表於 14-6-2015 11:01:04

cchong420 發表於 13-6-2015 05:10 PM
頭先o係 in's 睇過實物

真係好大隻

大得黎好細緻:$
用色同電鍍都好正,真係想佢快d出哂:no:

gikpa 發表於 14-6-2015 11:03:38

9981ctm 發表於 13-6-2015 11:28 PM
咁毒!睇黎我要發出你FB

gikpa 發表於 14-6-2015 11:15:54

leehow 發表於 14-6-2015 12:25 AM
隻tw恐龍評價如何? 關節夠唔夠力? 合體後穩定性如何? 關節可動性/範圍如何? thx!
造型夠霸氣,用色一流加電鍍都好很正:$
類似MMC predaking既舒服關節,比MMC實d
所以絕對夠力,雖然未加雙手既重量,相信加左都ok:*關節就要有既都有,唔使擔心

缺點係合體同腳掌插位係lego式接合...不過都實既,玩得就唔知:78:
胸口兩舊金係外卦,不過我接受(破壞者個心口咪一樣外掛)
不過頭果兩隻角係外卦就真係好失望,重要鬆鬆:44:地

gikpa 發表於 14-6-2015 11:28:12

可變戰士 發表於 14-6-2015 02:52 AM
你話好我又唔覺好好, 其實個合體恐龍頭都唔咪太差! 比官圖靚! 關節好鬼實!

但有&#21874 ...

你覺得邊度唔好呀?
呢隻爭兩隻手都成為左我最愛收藏啦:35:

個頭好似我咁變會型好很多!!!:58:
試下啦:43:

gikpa 發表於 14-6-2015 11:31:25

leehow 發表於 14-6-2015 03:04 AM
如果淨睇呢張相好似好得咁............

唔係好似,係好得:36:

gikpa 發表於 14-6-2015 11:52:13

可變戰士 發表於 14-6-2015 02:47 AM
除咗有間唔使俾訂, 你一定係vip喇!

我只係小薯仔!:64::64::64:

gamelife 發表於 14-6-2015 12:04:58

gikpa 發表於 14-6-2015 10:59 AM
即係同孩記Devastator一樣咁高
絕創重要咁橫.....
真係空間大挑戰

50CM已經超過我的每格上限
睇下屈下隻腳, 擺D姿勢會唔會矮返少少

9981ctm 發表於 14-6-2015 13:51:41

原來過幾日係botcon展覽,三方可能有新料!等報導啦!:)
頁: 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!