可變戰士 發表於 15-6-2015 22:08:04

gikpa 發表於 15-6-2015 07:25 PM
其實佢咁大隻,緊都應該
要睇埋加埋兩隻手既重量先見真章
不過我有絕對信心

實在緊得濟{:1_206:}

絕創我都有買, 訂埋第2隻喇! :58:

可變戰士 發表於 15-6-2015 22:09:56

gikpa 發表於 15-6-2015 07:27 PM
好想快d出
影靚相

上個禮拜訂嘢! 都用咗幾張金牛! 慘........ :70:

gamelife 發表於 16-6-2015 12:54:16

8大金剛差不多SIZE基本上有望實現

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1382101_10153410118463658_2768714120501563327_n.jpg?oh=545f89f58f179b9ee8d471dbfa7117e1&oe=55F32F13&__gda__=1442168643_70e9918c319c8d5c6fee81ee438918a8

tolete 發表於 16-6-2015 13:42:32

又一隻建造派!{:1_214:}

可變戰士 發表於 16-6-2015 14:49:17

tolete 發表於 16-6-2015 01:42 PM
又一隻建造派!

出到濫, 仲要再大隻, 我有mt算! :67:

BRS 發表於 16-6-2015 17:57:50

gamelife 發表於 16-6-2015 12:54 PM

好大隻 (建造派真的有點太多)
若加埋絕創修羅王企埋一齊,
三派鼎立, 諗下都覺得好震撼~

BRS 發表於 16-6-2015 18:01:49

leehow 發表於 14-6-2015 08:10 PM
咁現在掙兩隻合體手可唔可以好似大字形咁左右擘開, 因為睇灰模合體後三角龍頭&翼龍頭係會頂死個膊頭搞到 ...

幅圖所見, 兩臂和小腿好壯,
上半身的厚重程度有點讓人擔憂,
大腿和腳跟相對地顯得有點不足~
http://www.toyercityhk.com/image/cache/catalog/TW-D05/unnamed-500x500.jpg

gamelife 發表於 16-6-2015 20:32:45

BRS 發表於 16-6-2015 05:57 PM
好大隻 (建造派真的有點太多)
若加埋絕創修羅王企埋一齊,
三派鼎立, 諗下都覺得好震撼~
暫時我自己有理想幾隻牌子都是差不多比例
WB混天豹, 計算王, 飛天虎
創絕修羅王
MMC冲云霄, 保衛者

至於求雨鬼還考慮買不買UT
剩下大無畏看看哪間會出, TFC一向不作考慮範圍
大力神本身有MT版, 所以可以觀望

以上差不多SIZE集齊一定非常有滿足感~~~

可變戰士 發表於 16-6-2015 20:38:59

俾版主移咗區..............{:1_222:}

gikpa 發表於 16-6-2015 21:23:37

可變戰士 發表於 15-6-2015 10:08 PM
實在緊得濟

絕創我都有買, 訂埋第2隻喇!

師兄西利,兩間都收{:1_377:}
絕創既恐龍同tw比有咩好同壞呢?:58:

gikpa 發表於 16-6-2015 21:37:54

可變戰士 發表於 15-6-2015 10:09 PM
上個禮拜訂嘢! 都用咗幾張金牛! 慘........

對你黎講濕濕碎啦:34:

gikpa 發表於 16-6-2015 21:39:09

gamelife 發表於 16-6-2015 12:54 PM

又一隻建造派
果然係最受歡迎既合體:38:

gikpa 發表於 16-6-2015 21:40:43

tolete 發表於 16-6-2015 01:42 PM
又一隻建造派!

有無dd心動玩三方呢:58:

gikpa 發表於 16-6-2015 21:42:50

可變戰士 發表於 16-6-2015 02:49 PM
出到濫, 仲要再大隻, 我有mt算!

估唔到無廠會跟mt size黎出....除左孩記:67:

gikpa 發表於 16-6-2015 21:47:11

BRS 發表於 16-6-2015 06:01 PM
幅圖所見, 兩臂和小腿好壯,
上半身的厚重程度有點讓人擔憂,
大腿和腳跟相對地顯得有點不足~

應該多度問題姐,佢縮埋一舊咁{:1_226:}
關節好穩陣同腳掌可動超高
唔似tfc只有左右擺,有埋前後
重有腳尖可動,值得一讚{:1_203:}
頁: 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!