gikpa 發表於 13-6-2015 02:47:32

long2007 發表於 12-6-2015 06:22 PM
對於老變新手既我黎講,呢隻好吸"睛"

吸睛係唔夠加
吸納到你收藏先係麻{:1_220:}

gikpa 發表於 13-6-2015 02:49:54

可變戰士 發表於 12-6-2015 06:50 PM
又唔好咁講, 開頭我都有啲嬲嬲哋, 不過聽到有內情我先慢慢等咋! 結果都無另我失望!

...

願聞其詳:58:
MT太細隻應該skip
同埋我幫襯開果間唔使我留訂都會留比我:38:

gikpa 發表於 13-6-2015 02:51:14

wufeiho 發表於 12-6-2015 08:37 PM
好正呀!

合體重正:43:

gikpa 發表於 13-6-2015 02:52:42

Vince 發表於 12-6-2015 09:24 PM

現實係買呢set既都30+ up:67:

gikpa 發表於 13-6-2015 02:54:09

sixshotz 發表於 12-6-2015 10:23 PM
Hasbro Devastator係卑小朋友玩.太多detail 成本仲貴.

我係超哂齡既小朋友{:1_237:}

gikpa 發表於 13-6-2015 02:56:16

leehow 發表於 12-6-2015 11:47 PM
sdcc大頭變成無戴眼鏡, 不過有鏡無鏡真係各有各靚好難取捨

認同,不過sdcc整體睇落會detail小小,所以個人prefer呢set{:1_226:}

gikpa 發表於 13-6-2015 02:57:21

leehow 發表於 12-6-2015 11:48 PM
師兄咁辛苦影咁多相出泥一定支持啦!

多謝師兄支持:77:

gikpa 發表於 13-6-2015 02:58:27

icyhugs 發表於 13-6-2015 12:07 AM
I guess Devastator is needed in my collection XD

你值得擁有!!!!:75:

9981ctm 發表於 13-6-2015 10:39:48

gikpa 發表於 13-6-2015 02:44 AM
係呀,你有無比我毒到呀
最初你POST FB我以為係轉貼相,直到有果LEGO人仔就估可能真係已入手,
香港會唔會係你第一個入?另外評價如何?
我多數唔會入,除非大跌價同轉色啦!

gikpa 發表於 13-6-2015 11:17:33

高過WB:$

Vince 發表於 13-6-2015 11:18:28

gikpa 發表於 13-6-2015 02:52 AM
現實係買呢set既都30+ up

最緊要 心景 :!

gikpa 發表於 13-6-2015 11:24:14

9981ctm 發表於 13-6-2015 10:39 AM
最初你POST FB我以為係轉貼相,直到有果LEGO人仔就估可能真係已入手,
香港會唔會係你第一個入?另外評 ...

Lego人仔真係搶鏡{:1_203:}
合體頭雕大愛,關節夠力,有接地,造型不錯得黎夠G1。:58:
合體缺點唔夠細緻,大腿太短,#臂唔似mt中段可屈埋,手臂太幼,手指係一孖無關節,左腳掌大細太怪。

分體有兩個成員手臂無關節,手腳身比例古怪,有幾隻頭不能活動。
載具無咩意見。

總結,屋企有位罷可以考慮下,因為真係好大:36:

擺係屋企超有霸氣,再考慮下啦:75:

gamelife 發表於 13-6-2015 14:47:06

gikpa 發表於 13-6-2015 11:24 AM
Lego人仔真係搶鏡
合體頭雕大愛,關節夠力,有接地,造型不錯得黎夠G1。

睇左TW合體
創絕戈隻應該是第三方最高, 由腳到頭頂50CM

cchong420 發表於 13-6-2015 17:10:31

gikpa 發表於 13-6-2015 02:51 AM
合體重正

頭先o係 in's 睇過實物

真係好大隻:he:

9981ctm 發表於 13-6-2015 23:28:20

gikpa 發表於 13-6-2015 11:24 AM
Lego人仔真係搶鏡
合體頭雕大愛,關節夠力,有接地,造型不錯得黎夠G1。

咁毒!睇黎我要發出你FB嘅旅遊警示:DD
頁: 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!