katsumoto 發表於 18-12-2014 11:13:05

dasw123 發表於 17-12-2014 07:55 PM
PIC FROM 2CHAN

隻野吾錯既,但卡爾巴用呢個SIZE我接受吾到...PASS~

仮面係唔係S.H.F?如果係咁真係要Pass..... :oh:

NT1 發表於 18-12-2014 11:55:17

如果guyver1高174cm.這個高度應該啱喎!

mfleo2010 發表於 18-12-2014 14:31:01

剛收到黑白猫電話,特典版今天四時後可取。{:1_208:}

goldwater 發表於 18-12-2014 15:07:51

gazza1211 發表於 17-12-2014 06:30 PM
咦,yen價按65算,都有接近二魚七草啊。加埋運費至少要三魚半啊。

SELECT 完CHECK OUT 就要入CREDIT CARD 資料? 連運費都未知就過數?

定係我流程出左問題?

sbenben 發表於 18-12-2014 16:09:58

精口口口仲未有特典!!!

GMT1224 發表於 18-12-2014 17:39:45

米青口口口仲未通知普通版到貨……佢究竟有貨未!

mfleo2010 發表於 18-12-2014 20:24:23

GMT1224 發表於 18-12-2014 05:39 PM
米青口口口仲未通知普通版到貨……佢究竟有貨未!

米青口口口普通版到貨早已到貨,應該是星期二,同事已取貨(灣仔店)。
黑白猫是今天到特典版,普通版遲D。{:1_203:}

太陽之牙 發表於 18-12-2014 21:14:23

前シリーズとの対比

from futaba

GMT1224 發表於 18-12-2014 21:50:50

mfleo2010 發表於 18-12-2014 08:24 PM
米青口口口普通版到貨早已到貨,應該是星期二,同事已取貨(灣仔店)。
黑白猫是今天到特典版,普 ...

Oh thanks C Hing! 米青竟然唔通知D客……

gazza1211 發表於 18-12-2014 23:07:19

ZIN 發表於 17-12-2014 05:19 PM
與同是FIGMA相比的IRONMAN是細半個SIZE....., 胸口要搵透明黃油在入面補色, 只要刪出腹部和胸部連接JOIN便 ...

哇!你呢幅相片show到Guyver真的幾細!!不過,Ironman算是Figma裡面男性角色比較大的款。

wingieng1202 發表於 19-12-2014 02:12:59

出呢個SIZE咪岩岩好,而家D Figure咪都係出咁上下大細,加上出過新GE又唔洗高價追舊:ice:

4mm 發表於 19-12-2014 06:00:12

請問當時姑仔開訂要幾錢呀?

revy 發表於 19-12-2014 06:37:11

精口攪乜,特別版咁耐都未有…

大姐姐 發表於 19-12-2014 14:51:37

4mm 發表於 19-12-2014 06:00 AM
請問當時姑仔開訂要幾錢呀?

當時姑仔開訂要#%%

4mm 發表於 20-12-2014 06:22:33

thank you very much !
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19
查看完整版本: 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI