revy 發表於 30-7-2014 18:46:02

咁我地ami訂個d係咪連特典?

如果有埋特典,計埋運費都係差少少,咁我唔幫精品訂都無錯{:1_197:}

Opelouis 發表於 30-7-2014 20:05:23

我都訂咗,剛剛發現阿米阿米有得訂就即刻落訂。:handshake:
之前有入到Max嘅加爾巴 III,后悔冇入埋其它... :unhappy:
希望Figma可以出嗮啲重要角色,流口水... :72:

revy 發表於 31-7-2014 22:34:31

但原來有特典版呀

人仔貓 發表於 31-7-2014 23:04:52

唔係件件hobby晌AMIAMI訂都有SO...
只有出名少貨的(例如Macross DX合金),先要去佢度訂~
一般hobby香港有得訂的話其實會實惠D,亦唔駛等寄~

就以今次 Figma 加爾巴I為例,晌AMIAMI訂計埋運費(EMS)都要HK$4XX~
但香港訂都係HK$3XX,而且即時有得玩,若等EMS都要2-3日~

ClvinChn 發表於 1-8-2014 10:05:24

回復 165# fatlunlun

係呀 ~
我喺呢度買咗幾年嘢喇~

ClvinChn 發表於 1-8-2014 10:09:35

回復 169# 人仔貓

計埋運費的確係會貴過香港少少。
但我 GROUP 埋幾個 ORDER 先一次過運!

條數會比每出一件就出一次去拎貨嘅交通費仲平啲!

ClvinChn 發表於 1-8-2014 10:15:13

回復 168# revy

今次特典係個架同嗰張場景"紙"。
真係唔值......

之前舊版每個都有嗰張"紙"架......

fakafaka 發表於 1-8-2014 10:30:59

好心酸啊,對於蒐集超過10隻MAX強殖裝甲系列的我來說,
看到FIGMA也開了這個坑真的又高興又難過><
到底要不要入坑呢><

人仔貓 發表於 1-8-2014 19:13:24

回復人仔貓

計埋運費的確係會貴過香港少少。
但我 GROUP 埋幾個 ORDER 先一次過運!

條數會比每出 ...
ClvinChn 發表於 1-8-2014 10:09 http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
那...在香港也可一次過拎吧...

simpsons 發表於 1-8-2014 20:14:21

請問特典是什麼????????????????

大姐姐 發表於 1-8-2014 20:34:03

回復 175# simpsons

http://goodsmile.ecq.sc/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/x/ex02_2_1.jpg

simpsons 發表於 1-8-2014 20:55:02

回復simpsons
大姐姐 發表於 1-8-2014 08:34 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

THANKS~~好像不錯哦~特典貴幾多?

ClvinChn 發表於 1-8-2014 21:32:37

回復 174# 人仔貓

香港多數得 3 個星期時間!
我有時會集幾個月 order 先運返嚟∼

bigtomm 發表於 2-8-2014 19:28:14

卅年前我係好迷加爾巴, 但現在...
咁多新野玩, 幾時輪到佢

zenjet 發表於 7-8-2014 14:43:46

better get more stock ~ sure ppl will fry it deep deep later ~
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI