Mcfarlane 發表於 16-12-2014 09:26:20

胸口粒子砲有冇螢光?:what:

777@code 發表於 16-12-2014 09:32:07

慘,翻5倒轉頭出番舊版,雖則有兩隻多年前已有版公佈!:53:

無神論者 發表於 16-12-2014 11:02:27

如果我有舊版
咁哩隻係咪可以SKIP?:ar:

布拉度 發表於 16-12-2014 11:57:37

唔好吓我啊…我人生既第一只嘉爾巴竟然给我咁High…!不好呀…:Q

777@code 發表於 16-12-2014 11:57:50

無神論者 發表於 16-12-2014 11:02 AM
如果我有舊版
咁哩隻係咪可以SKIP?

鐘意又有一時興志未買囉,冇人可以比倒一定答案。不過figma 版的確係一種倒退,我有齊之前的與及各種動或不動獸化兵、博士、試管人。。如果係出得細致精彩的,renew —次系列都冇問題,不竟细個由港版亜空間接觸加爾巴。

777@code 發表於 16-12-2014 12:03:39

5同火星甴曱,—出就figma 版,雖然figma 出D大body 個体相當不足同勉強。

bbq1120 發表於 16-12-2014 12:33:33

ClvinChn 發表於 16-12-2014 08:32 AM
吓!?咁恐怖......

我仲滿有期望添.....

個面相今次真係有幾大差異,我有幸揀左5隻,先叫正常小小收貨,如果無得揀就好睇人品了...

歪勾 發表於 16-12-2014 13:22:13

連呢個版本都好過figma。。。 真係新不如舊矣!! :42:

http://i235.photobucket.com/albums/ee277/punia_mo/boogeymark/DSC00658-1.jpg

Mr.UM 發表於 16-12-2014 15:20:30

等待孤仔通知中{:1_222:}

riisdi 發表於 16-12-2014 23:22:50

O甘嚴重? :@

好彩未買

tonylee12003 發表於 16-12-2014 23:43:11

其實我又唔覺得好差喎...........

ZIN 發表於 17-12-2014 00:05:53

SIZE方面係細...., 心口炮色水得純銀...失望, 亦有抽蛋感覺, 可能因同之前那隻比較, 但外型不錯, 肩甲位比較忠於原著和頸部的兩條管亦是值得讚, 唯獨太細隻

iamsamuel28 發表於 17-12-2014 00:11:57

ok wow i dont know why someone unlike it??

歪勾 發表於 17-12-2014 06:00:22

People dislike this is because they've either owned or seen the previous BFC series. :34:

777@code 發表於 17-12-2014 08:26:32

無言,個頭成個八爪魚豬嘴。:75:
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19
查看完整版本: 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI