太陽之牙 發表於 15-12-2014 19:43:22

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10639721_865495853503042_7720965984364091308_n.jpg
From 腹痢臉書

$34X

mfleo2010 發表於 15-12-2014 19:46:31

等通知..........{:1_207:}

嘉豬 發表於 15-12-2014 19:50:51

GUYVER I個粒子砲口是否沒有了黃色?

Chockles 發表於 15-12-2014 20:36:16

finally out. also waiting for call to pick up:/

gazza1211 發表於 15-12-2014 21:31:03

咁快有!唔係18號才出咩?

人仔貓 發表於 15-12-2014 23:07:05

盒內整D膠紙遮實晒個 figure 睇唔清楚...
嘩~ 實物一開盒,細隻粗糙不特止,
最慘係個面相,兩隻眼黐埋一齊兼冇下巴!個頭圓碌碌成個Q版咁!:50:
質量同官圖比都唔知有冇5成!
雕刻塗色都差過多年前既 BFCM 好多...都唔知出黎做乜...:blame:

777@code 發表於 15-12-2014 23:16:57

Figma 版卡爾巴比想像大,但心口大”快”野好有弱雞感,拿上手都放低冇買。如出巨人殖装都覺不外如是。

revy 發表於 15-12-2014 23:40:38

唔係咁差呀?我貨都未拎:time:

777@code 發表於 16-12-2014 00:01:31

如玩過舊版,figma 版拿上手有点不是味兒。雖則舊版易爛!

leungpak 發表於 16-12-2014 00:04:06

因為無大家口中既舊版, figma呢隻點都會入。
不過最介意係胸部粒子炮既顏色:
連盒背圖都係黃色, 有咩理由實物係無色?
斷估唔會遲下又出個修正版掛?

巴士烈 發表於 16-12-2014 00:12:45

唉!QC超差,又貴又細隻,以為玩緊盒蛋公仔,希望唔好再出了。

ultrabrother 發表於 16-12-2014 00:17:19

實物Size真係细左D! 造型未至於係粗糙!

simpsons 發表於 16-12-2014 00:41:25

ultrabrother 發表於 16-12-2014 12:17 AM
實物Size真係细左D! 造型未至於係粗糙!

不是15CM?????????????????????????????/

bigtomm 發表於 16-12-2014 05:19:10

巴士烈 發表於 16-12-2014 12:12 AM
唉!QC超差,又貴又細隻,以為玩緊盒蛋公仔,希望唔好再出了。

figma上色 我認為不嬲係咁, 不過有好多師兄買到跟我相反質素的貨.

歪勾 發表於 16-12-2014 07:01:10

冇買到舊版嘅師兄們,可以比較下。。。:shy:

http://i235.photobucket.com/albums/ee277/punia_mo/DSC03829-1_zps9a1596cc.jpg
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20
查看完整版本: 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI