Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI

與同是FIGMA相比的IRONMAN是細半個SIZE....., 胸口要搵透明黃油在入面補色, 只要刪出腹部和胸部連接JOIN便行, 眼要起角亦要自行用黑色填返直D邊位, 遲吓POST修改後圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
redfish 發表於 17-12-2014 10:36 AM
唔計隻角
I號高174cm
II號高210cm

咁反而這個size啱我。太大反而不夾1/12嗰D shf & figma.正。等我買番隻先
leawong 發表於 17-12-2014 04:21 PM
http://www.amiami.com/top/detail/detail?gcode=FIGURE-007225&page=top

仲有得賣

咦,yen價按65算,都有接近二魚七草啊。加埋運費至少要三魚半啊。
ZIN 發表於 17-12-2014 05:19 PM
與同是GIGMA相比的IRONMAN是細半個SIZE....., 胸口要搵透明黃油在入面補色, 只要刪出腹部和胸部連接JOIN便 ...

好明顯係為了卡巴3,而做細隻卡巴1

PIC FROM 2CHAN

隻野吾錯既,但卡爾巴用呢個SIZE我接受吾到...PASS~
dasw123 發表於 17-12-2014 07:55 PM
PIC FROM 2CHAN

隻野吾錯既,但卡爾巴用呢個SIZE我接受吾到...PASS~

仮面係唔係S.H.F?如果係咁真係要Pass..... :oh:
如果guyver1高174cm.這個高度應該啱喎!
剛收到黑白猫電話,特典版今天四時後可取。{:1_208:}
gazza1211 發表於 17-12-2014 06:30 PM
咦,yen價按65算,都有接近二魚七草啊。加埋運費至少要三魚半啊。

SELECT 完CHECK OUT 就要入CREDIT CARD 資料? 連運費都未知就過數?

定係我流程出左問題?
精口口口仲未有特典!!!
米青口口口仲未通知普通版到貨……佢究竟有貨未!
GMT1224 發表於 18-12-2014 05:39 PM
米青口口口仲未通知普通版到貨……佢究竟有貨未!

米青口口口普通版到貨早已到貨,應該是星期二,同事已取貨(灣仔店)。
黑白猫是今天到特典版,普通版遲D。{:1_203:}
前シリーズとの対比

from futaba
mfleo2010 發表於 18-12-2014 08:24 PM
米青口口口普通版到貨早已到貨,應該是星期二,同事已取貨(灣仔店)。
黑白猫是今天到特典版,普 ...

Oh thanks C Hing! 米青竟然唔通知D客……
ZIN 發表於 17-12-2014 05:19 PM
與同是FIGMA相比的IRONMAN是細半個SIZE....., 胸口要搵透明黃油在入面補色, 只要刪出腹部和胸部連接JOIN便 ...

哇!你呢幅相片show到Guyver真的幾細!!不過,Ironman算是Figma裡面男性角色比較大的款。