Toysdaily 玩具日報

查看: 122572|回復: 280

[最新報價] 【強殖裝甲ガイバー】figma GUYVERI

メーカー:マックスファクトリー
全高:約150mm
価格:5,200円(税込)
発売予定日:2014年11月

Wonder Festival ワンダーフェスティバル2013冬
我不是大fans,不過呢套是經典老餅嘢,所以有點興趣。。。除了上色和size問題以外,原來仲有另一問題:我見有些figure放進包裝盒放不好,個頭隻軟角都壓彎了。。。:ice:
time to start this new line...:D
同 BFC-MAX 既分別係...?

不過加爾巴會出新hobby已是大恩惠...
如果出埋巨人殖裝就正呢:handshake::handshake:
多謝ching報料,
但我睇完又睇,實在看不出與Max之前出的那隻有甚麼分別:38:。。。。
唯一寄望係可動做好d
我見到佢個介紹板有埋max factory個名,會否figms同佢合作,改了手同腳的關節,其他位用回舊的。(但點都好,都一定會照入,因舊的1,2號隻腳關節已斷了,好期待。)
不過其實更希望Bandai的SHF出,全魂限都照追 !
同 BFC-MAX 既分別係...?

不過加爾巴會出新hobby已是大恩惠...
人仔貓 發表於 10-2-2013 04:48 PM

figma應該細隻過BFC-MAX …

如果出埋figma獸化兵就正啦~ :D
真係好想小Max。。。 :53:
出邊隻都入:66:Max........:57:
figma唔出女,都咁掂(^3^)
figma成日出D唔出D,出左望角未必有配角,我唔知買唔買好.....
多謝ching報料,
但我睇完又睇,實在看不出與Max之前出的那隻有甚麼分別。。。。
唯一寄望係可動做好 ...
大ken 發表於 10-2-2013 04:56 PM

手肘關節Max靚D
之前已經儲左Max Factory既強殖裝甲系列, 而家又出, 唔知好唔好儲埋...
手肘關節Max靚D
simpsons 發表於 10-2-2013 21:04

膝頭關節都係 BFC-MAX 靚D, 你睇呢幅膝頭關節背面凸晒出黎...

正!!!!重點係唔洗捱貴價~