Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF 動畫 NieR:Automata 尼爾:自動人形

唔怪得信鵝唔見啦....見咁多對比圖以為出了
nela 發表於 26-1-2024 06:07 PM
跌到3字頭先.....

已插水至$348 ...
今日就呢個價入了, 廢時一陣9s出時+after CNY ....呢只又升返
初步玩, 唔計patpat位都OK既, 難得仲有座送
nela 發表於 6-2-2024 03:25 PM
今日就呢個價入了, 廢時一陣9s出時+after CNY ....呢只又升返
初步玩, 唔計patpat位都OK既, 難得仲有座送 ...

我中左毒, 無時間玩番隻GAME, 但睇完動畫後感受實在太過盪氣回腸, 過去十日八日我從YOUTUBE睇番晒GAME中的設定及故事, 甚至前傳那睡衣女(其實設定上係有J的人妖)的點滴都睇埋

現在除了等待第二季外, 我仲想買番PLAYART甚至FIX POSE的FLARE版

BUZZMOD價岩都想買埋既, 因為SHF版不能拆裙嘛, 但我遊走多間玩具店連個盒都見唔到....
熱狗OO 發表於 6-2-2024 09:10 PM
我中左毒, 無時間玩番隻GAME, 但睇完動畫後感受實在太過盪氣回腸, 過去十日八日我從YOUTUBE睇番晒GAME中 ...

咁不如買1:6包膠啦,植髮/膠髮任揀,布裙雙刀,頭雕又靚

貴過嫖娼我接受唔到; 淘寶買2B成套衫上建興搵條女著住玩都仲平D喎師兄....  發表於 6-2-2024 09:53 PM
補張傷眼圖
WeChat 圖片_20240207103056.jpg

回樓上, 要用愛搭夠

我覺得好OK喎, 除左個C忽喇; 可能我係從卡通版入坑喇, 似喎; 不過我就覺得兩個開口顏個口實在太大太MARY

2B有裙個C忽可以被遮, 但若2A用呢個出法就真係趕客; 條仔都會買埋, 但應該勁插水, 條仔就真係等250先入

希望BANDAI會魂限埋兩架飛機, 2萬YEN左右我OK

.

.
熱狗OO 發表於 7-2-2024 11:53 AM
我覺得好OK喎, 除左個C忽喇; 可能我係從卡通版入坑喇,

SHF要彈既
a. Pat pat 位
b. 刀太短
c. 欠大刀
d. 開口面個口太淺
e. 裙底無做白色

所以快手入只 1:6
WeChat 圖片_20240207115652.jpg
nela 發表於 7-2-2024 11:59 AM
SHF要彈既
a. Pat pat 位
b. 刀太短

你講完後我睇番卡通先知裙底係白色
nela 發表於 19-1-2024 11:00 AM
等埋BUZZmod 先決定入唔入 SHF

BUZZMOD係多配件, 但身形比例錯晒喎
https://www.youtube.com/shorts/KnZq84mHr3Q

喂高達上半身插在太空坦克個底盤上咁既!?

喂高達上半身插在太空坦克個底盤上咁既!?
熱狗OO 發表於 8-2-2024 11:52 AM
BUZZMOD係多配件, 但身形比例錯晒喎
https://www.youtube.com/shorts/KnZq84mHr3Q

所以入了SHF, 只 BuzzMOD 太貴, 1合買2合
nela 發表於 8-2-2024 03:24 PM
所以入了SHF, 只 BuzzMOD 太貴, 1合買2合

PLAYART版點睇? 唔買埋1/6有點不甘

有同事提醒DC的PLAYART改幾款都有熔膠
熱狗OO 發表於 8-2-2024 03:31 PM
PLAYART版點睇? 唔買埋1/6有點不甘

有同事提醒DC的PLAYART改幾款都有熔膠

PA scale 約1:7 , D人講過關節都不討好. 面相都麻麻, 雖然DX版可除裙

見你地講得咁興奮,尋日屎忽痕係tb 訂咗哩隻,見蘿柚ok有可動眼, 9xx
Hawk 發表於 8-2-2024 04:13 PM
見你地講得咁興奮,尋日屎忽痕係tb 訂咗哩隻,見蘿柚ok有可動眼, 9xx
9xx 包埋素體??? 係又祇呀, 慳返250買
其實大陸有幾間廠出過, Superduck 2.0 仲改善埋頭雕m 值得入