Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF 動畫 NieR:Automata 尼爾:自動人形

熱狗OO 發表於 26-1-2024 03:00 PM
唔睇套劇就唔會買, 依家睇完中左毒就... 平就入埋佢喇, 應該都會插水的了; 及冷防BANDAI發癲出架飛機都要 ...

https://www.toy-people.com/?p=55934
飛機出過啦
Hawk 發表於 26-1-2024 03:08 PM
https://www.toy-people.com/?p=55934
飛機出過啦

我知, 模型嘛, CHECK過炒到上天喇, 及好細隻

我在說希望BANDAI會出飛機比主角們, 不過相信都會魂限及2萬YEN級; 但出得好就絕對照殺
熱狗OO 發表於 26-1-2024 03:17 PM
我知, 模型嘛, CHECK過炒到上天喇, 及好細隻

我在說希望BANDAI會出飛機比主角們, 不過相信都會魂限及2萬 ...

你似乎對哩種性壁冇抵抗力喎
Hawk 發表於 26-1-2024 03:23 PM

直頭要買定黑色手巾仔下次上建興時叫對方包著隻眼黎玩添喇
Hawk 發表於 26-1-2024 03:23 PM

認真說唔關性辟事, 女主絕對唔係SELL性感, 表面冰冷但好有愛, 這個反差亦處理得不突兀

個故事好凄慘, 雖然12集亦盪氣回腸, 水星的魔女比之簡直話係垃圾都比多了;

寫至此我直頭想2擦
熱狗OO 發表於 26-1-2024 04:20 PM
認真說唔關性辟事, 女主絕對唔係SELL性感, 表面冰冷但好有愛, 這個反差亦處理得不突兀

個故事好凄慘, 雖 ...

2B個機設根本就係針對啲狗公嚟做,蒙眼,哥德短裙,黑boot長腿,有波有蘿,正常男人都有感啦~
佢機械人本身冇愛,冇理頭比正太9S感染到,講開隻game打打下都冇心機打爆……
Hawk 發表於 26-1-2024 04:35 PM
2B個機設根本就係針對啲狗公嚟做,蒙眼,哥德短裙,黑boot長腿,有波有蘿,正常男人都有感啦~
佢機械人 ...

個觀感岩岩好囉, 之後果個白毛內衣女太過誇張喇, 無必要, 亦根本唔襯個世界設定氣氛
熱狗OO 發表於 26-1-2024 05:07 PM
個觀感岩岩好囉, 之後果個白毛內衣女太過誇張喇, 無必要, 亦根本唔襯個世界設定氣氛 ...

跌到3字頭先.....
nela 發表於 26-1-2024 06:07 PM
跌到3字頭先.....

2B? 3字頭喇, 不過係3尾之嘛, 唔多地方有喇, 主要大店都無晒, 要買快喇, 應該最後機會現時點
nela 發表於 19-1-2024 11:00 AM
等埋BUZZmod 先決定入唔入 SHF

各有優勢。

Bring arts 頭身的比例較好, 另2家頭都偏大了.
waynex5 發表於 28-1-2024 06:15 PM

Bring Art係似game, SHF及Buzz係似動畫版。
waynex5 發表於 28-1-2024 06:15 PM

因為另外兩家是做動畫版啊...然後笨呆的是價位贏了,但其他是Buzz贏了(可動,布裙,還給了替換腿,重點是玩家愛看的臀部她有作好..劍記得也多給了一把,不過價位上不低..
Buzz 出面幾$到?? 夠買2合 SHF ?
nela 發表於 29-1-2024 12:33 PM
Buzz 出面幾$到?? 夠買2合 SHF ?

BUZZ都仲未出喎