Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP ALTERNATIVE DESTINY 勇者凱撒

eddiem249 發表於 15-11-2021 08:41 PM
去google 下我流舞創戰就見到
千值爛隻gggg都係佢設計

你講之前我已經用佢個名google咗一次
笨大終於忍唔住, 模仿千值爛風格
套GK買咗三年都未砌,依家竟然食玩化,真係估唔到

跟據Gunbuster的例子,應該會不少部份上好色,期待啊...預了不同產品系列有不同特色,玩造形可動只需做好造形可動,玩變形合體就做好變形合體,要求同一產品滿足所有條件,可能兩頭不到岸,又或者要天價
大獲, 依個系列變唔到型, 咁SRX..........
ben1982 發表於 16-11-2021 12:10 PM
大獲, 依個系列變唔到型, 咁SRX..........

Srx  唔係呢條line
我儲壽屋果隻好過 起碼無魔改 同size都夾到SMP大合體後個size
SMP都會繼續出勇者,所以可變凱撒仲有機會出
Screenshot_20211116-230424_Samsung Internet.jpg
bigbigfriend 發表於 15-11-2021 10:41 PM
套GK買咗三年都未砌,依家竟然食玩化,真係估唔到

same here, I bought the original cast in WF too
我只係知道好貴,真的好貴
IMG_5807.PNG z21948814 發表於 15-11-2021 06:59 PM
講真, 勇者就係玩變形合體, 出係個冇得變形嘅line到, 梗加唔好講本身SMP就一直就緊勇者系列偏偏唔出係SMP ...

this can transform back to Exkaiser. The GK version can do the the same thing IMG_5813.JPG IMG_5814.JPG
我真係接受唔到呢種魔改 (包括隻 GUN BUSTER)
tsang_20190721 發表於 17-11-2021 04:19 PM
我真係接受唔到呢種魔改 (包括隻 GUN BUSTER)

I like his design, his GK ver sold out quickly in WF before
照這樣推斷,下一彈可能係黃金神……..
(早年”我流舞創戰”的GK)
bigbigfriend 發表於 17-11-2021 04:39 PM
照這樣推斷,下一彈可能係黃金神……..
(早年”我流舞創戰”的GK)

That is the best Golden God