Toysdaily 玩具日報

查看: 20157|回復: 107

[新品消息] 食玩 SMP ALTERNATIVE DESTINY 勇者凱撒

雖然好正,但同其他smp勇者唔夾,又冇得變車
又SMPAD, 合唔到體嘅勇者同變唔到形嘅老變有咩分別
魔改過左龍, 遲D會唔會又出翻SET可變形合體先?
出SRX會買,不過要變到型。
講真,人哋賣造型,啲人就喺度講無變形…係咪搞笑
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 15-11-2021 06:53 PM

講真, 勇者就係玩變形合體, 出係個冇得變形嘅line到, 梗加唔好講本身SMP就一直就緊勇者系列偏偏唔出係SMP
你知唔知咩叫搞笑呀ching?

有說不能變形嗎? 官方什麼都還沒講吧@@ 靜觀其變吧!..

只是造型風格跟之前的勇者指令 勇者王 太陽勇者都差很多…

怕擺在一起不搭… 不過很帥啊 必買!
桑契 發表於 15-11-2021 07:53 PM
有說不能變形合體嗎? 官方什麼都還沒講吧@@ 靜觀其變..

SMP ALTERNATIVE DESTINY系列就係重可動,第一彈Gun Blaster都無合體變形,相信呢一隻一樣無
個灰模勁靚,但出係食玩? 搞邊科啊? 最低限度都出HG啦係咪啊
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 15-11-2021 06:53 PM

如果睇返笨大當初公佈新SMP啲資料,佢係刻意將SMP分開咗2條線,一條係場景再現,可動,造形,另一條就係超可動(即係依家勇者凱撒呢條SMP ALTERNATIVE DESTINY),佢都咁強調係超可動,覺得無變形都好合理啦,再講,以住笨大公佈首發消息果陣都一定會清楚show佢可以做到啲乜,當中必定包括分體形態同合體形態,呢次佢同gun blaster一樣開始就無,而啲比例都唔似可以變車型,我就唔會預佢變得啦
yugi 發表於 15-11-2021 06:05 PM
魔改過左龍, 遲D會唔會又出翻SET可變形合體先?

已經有人講好似另一隻魔改GK設計
本身呢隻就係宮內利尚幾年前既首辦,首辦係可以換件砌大合體前同大合體後兩個形態,其他變型就冇啦

原來係咁,將自己隻GK交比笨大玩具化了,咁就更加肯定係無合體變形  發表於 15-11-2021 08:29 PM
k_dash 發表於 15-11-2021 08:22 PM
已經有人講好似另一隻魔改GK設計

去google 下我流舞創戰就見到
千值爛隻gggg都係佢設計