Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] GUNDAM UNIVERSE 系列

New York Toy Fair 2019 展出

其實同以前MIA有咩分別? 停左條LINE幾年無啦啦又翻生
高度統一,冇咩興報。慳返!!!!!
噢!原來高度都有分別,不過暫時對原祖興報大啲。

The Very First Review of the TAMASHII Nations GUNDAM UNIVERSE wave1(ガンダム ユニバース第1弾 最速レビュー)

https://www.youtube.com/watch?fe ... Z1U&app=desktop

This line is already up on the English website.  I think it's targeting the markets outside of Asia.
CrankbaitJon 發表於 20-2-2019 09:45 PM
This line is already up on the English website.  I think it's targeting the markets outside of Asia.

Obviously when you see the package:ar:
睇完鬼佬介紹又唔係太差,唔知香港有無得賣。
呢條Line叫 GUNDAM UNIVERSE,即係只會有 Gundam 系列產品,Robot 魂繼續會有其他機械人出。
實物大過r魂好多 ,巴巴托斯有3隻 但左右兩邊那兩隻比中間那隻醜樣好多

sniperxp 發表於 9-1-2019 08:55 PM
哩D根本係小朋友玩具系列,點解大家要用RB魂果D來比較...
其實Age果期都出過批小朋友系列... 不過當然就無 ...

但wing gundam呢d舊系列依家嘅小朋友點會識呀...
taken 發表於 11-1-2019 10:30 PM
內地人工貴,材料雜項水电費等令R魂等贵。笨大無肉食唯有諗喺產品本身開刀……笨大班高層根本唔會理玩家 ...

吓,玩家唔接受唔買,又何來交到數
taken 發表於 8-1-2019 11:01 PM
唔好睇少哩個系列未來日子有可能取代R魂……內地人工貴笨大又揾唔到其他地方生產哩類完成品玩具,要降低成 ...

只會有新line好過貴過現有line先呃到入咗現line嘅乖乖比多d錢去入隻再靚d,邊有掉返轉㗎...
我想問下有幾多本身有R魂邪虎丸同龍王丸嘅,會再入埋NS嗰兩隻?