Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys AOU War Machine Mk II 貨不對辨?

玩玩具姐,咁應真做乜jet{:2_267:}
大懶熊貓 發表於 22-4-2015 04:12 PM
貨不對辨?廠商已有保護自己的條款

已寫明

根據條例, 呢D叫免責聲名或免責辯護,
但呢d條款唔係大晒o既,
尤其係今次由開訂到出貨唔夠半個月,
所以最終判斷係睇邊一方理據合理而作出o既.

如果HT用呢兩句佢仲大獲, 因為佢要証明佢出ad時批貨
究竟做好未.
ChiuJai 發表於 22-4-2015 04:15 PM
謝謝師兄解釋,我都係想講吓笑吓輕鬆吓...有怪莫怪
我都係今日取貨,沒有太著 ...

明解o既, 可能我係War Machine diehard fan所以緊張D,
其實我都明玩玩具都係為開心呢個道理o既.
rrhk2013 發表於 22-4-2015 04:47 PM
明解o既, 可能我係War Machine diehard fan所以緊張D,

有道理、拠理力争、支持師兄!
要講HOTTOY 貨不對版,最令我耿耿於懷嘅係DX JACK SPARROW嘅笑樣~ :angry:

玩具都係為開心 ,但係如果HT有心騙人就有問題,
點都好,都要很定係出錯先
rrhk2013 發表於 22-4-2015 04:47 PM

師兄,我都係窩物仙擁躉;第一隻im正正就是wm 嘜2,今次依隻係代朋友抽而中咗!
早幾日先至bid埋隻milk version,一門三傑,終於歸隊,呵呵!{:1_220:}
貨不對辦是HT的強項,最近令我耿耿於懷既是ca2 set
可能真正的美國空軍標誌是不能用,像robocop不能用真的警察logo咁
貨不對辦是HT的強項,最近令我耿耿於懷既是 Igor
其實據理力爭, 給廠商改進壓力係應該. 但實情連人地係咪真係錯都未confirm到就如此反應就未免太over太sensitive...
塊甲應可甩,HT是否應代客更換?
電影:完全無5星,得空軍Logo,咁好明顯係Hottoys廠工方出錯就是但作個解釋比玩家:*:*
benicecheung 發表於 23-4-2015 01:13 PM
電影:完全無5星,得空軍Logo,咁好明顯係Hottoys廠工方出錯就是但作個解釋比玩家

唉!真係做錯marking:oh: