Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Optimus Prime 新相曝光...開訂在即? 極之期待!

有無師兄知邊bee幾時出貨?如果qc Ok就訂埋文哥
Knightmare 發表於 9-4-2015 11:26 PM
我都十五十六緊文哥同1/4 MK43
銀彈有限,空間更加唔再講
兩件巨物好大機會二揀一

銀彈有限, 1/4 Ironman 我玩NECA算, 其實都好正....:DD; 反而文哥一定買, 因為哩隻size無其他選擇, prime 1 studio 果隻雕像唔計, 同埋文哥點都detail過Ironman, 心理上抵d:he:
72吋Figure 發表於 10-4-2015 01:14 AM
銀彈有限, 1/4 Ironman 我玩NECA算, 其實都好正....; 反而文哥一定買, 因為哩隻size無其他選擇, prime ...

其實我都諗過同樣既事
如果要玩IRONMAN,市面上真係已經存在好多好多不同產品
要玩細緻既有HT
要玩硬淨有孩記有山口
要玩可動又要有外型可以簡SHF同FIGMA
要玩大比例又如師兄所講可以買NECA
要玩座台裝飾品更多到數唔黎
電子產品手指機殼尿袋樣樣齊

反而文哥選擇真係唔多
一般要變型就無外型
P1S有外型無變型仲無可動
選外型同可動現時市面只有DMK01
外型睇得之餘價錢亦最平民
更況且論機械論細節,變型金剛肯定勝過IM
反正都係罰企,梗要搵個襟睇D既

以此泛濫情形同角色既吸引程度
我暫時都係投文哥一票

呢版已經唔改名都唔得,改名做「Hottoys」版
Knightmare 發表於 12-4-2015 12:21 AM
其實我都諗過同樣既事
如果要玩IRONMAN,市面上真係已經存在好多好多不同產品
要玩細緻既有HT

DMK01對於家居空間極之有限既我黎講係不二之選,有細節又高可動,加埋個臺滿意度極高。。。。。。

風聲消息聽6月公佈
快D啦好心急呀
唔訂MK43同TITANFALL都係為左等文哥
希望無上錯船:76:

係, 早一排已經聽到. 可能同要大執加最緊對家出太多嘢有關

希望能改的好一點 不然只好pass
Knightmare 發表於 4-5-2015 12:48 AM
快D啦好心急呀
唔訂MK43同TITANFALL都係為左等文哥
希望無上錯船

個個講緊Avengers 2 D figure,我都係等緊文哥......好心急, 3A 比少少相止住渴先得唔得?:no:
72吋Figure 發表於 4-5-2015 07:29 PM
個個講緊Avengers 2 D figure,我都係等緊文哥......好心急, 3A 比少少相止住渴先得唔得?

BBB 止唔止到渴:he:

睇咗實物,掂呀,絕對止到渴!! 令我更加期待文哥嘅來臨!!!
[quote]72吋Figure 發表於 14-5-2015 11:07 AM
睇咗實物,掂呀,絕對止到渴!! 令我更加期待文哥
好正。呢隻幾$ ?有現貨?謝謝師兄
undercover09 發表於 14-5-2015 09:04 PM
好正。呢隻幾$ ?有現貨?謝謝師兄

PO stopped already months ago. final product will release around september.
PO price $2888(ordinarily version)