Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Optimus Prime 新相曝光...開訂在即? 極之期待!

加爾貓 發表於 7-3-2015 12:11 PM
呢隻確係好物,依家仲出埋個同Prime Studio一樣既台座,夾埋真係無得頂,對於空間唔多又喜愛電影文既師兄 ...

Ching, 你所講同Prime Studio一樣既台座可以喺邊度搵到??未聽過,好想要! :64:
72吋Figure 發表於 7-3-2015 07:33 PM
Ching, 你所講同Prime Studio一樣既台座可以喺邊度搵到??未聽過,好想要!

我系e度買 : taobao 網  "问题不大北京成品店"  
72吋Figure 發表於 7-3-2015 07:33 PM
Ching, 你所講同Prime Studio一樣既台座可以喺邊度搵到??未聽過,好想要!

http://youtu.be/cF4PSRO4Dgw <= 呢段片有埋實物睇 :43:。。。。。。
加爾貓 發表於 9-3-2015 06:05 PM
http://youtu.be/cF4PSRO4Dgw

呢隻幾正喎! 幾銀?
amox 發表於 9-3-2015 01:24 AM
我系e度買 : taobao 網  "&#38382;&#39064;不大北京成品店"

唔該哂Ching:64:,即刻買!! 如果加&#21655;哩個地台,成隻DMK文哥即刻正&#21655;好多!!{:1_377:}
加爾貓 發表於 9-3-2015 06:05 PM
http://youtu.be/cF4PSRO4Dgw

個地台真係堅正,加埋佢當買&#21655;Prime 1 Studio隻Optimus Prime!:34:
72吋Figure 發表於 9-3-2015 10:44 PM
個地台真係堅正,加埋佢當買&#21655;Prime 1 Studio隻Optimus Prime!

係正架,個地臺又可以自己加燈,下面&#21874;空間又可以拎黎放parts,&#25529;走個logo又可以用俾其他玩具做地臺用,一物幾用,矛得頂。。。。。。不過我自己都未買:p。。。。。。
mj23 發表於 9-3-2015 09:31 PM
呢隻幾正喎! 幾銀?

人仔180。。。。。。
最近睇問題不大既微博,megatron 在開發中
amox 發表於 10-3-2015 08:00 PM

Megatron係電影版定動畫版?
其實問題不大果隻DMK改版重塗文哥確實幾正~:35:
72吋Figure 發表於 10-3-2015 11:54 PM
Megatron係電影版定動畫版?
其實問題不大果隻DMK改版重塗文哥確實幾正~

:^係 Movie 2 但只有草圖 。今晚發圖。
amox 發表於 10-3-2015 08:00 PM

我正想抱怨佢做乜唔做老麥添,我老虎蟹都等佢,好彩無高價入隻L級老麥&#21867;。。。。。。
[quote]
加爾貓 發表於 11-3-2015 02:28 PM
我正想抱怨佢做乜唔做老麥添,我老虎蟹都等佢,好彩無高價入隻L級老麥&#21867;。。。。。。

你講緊孩記隻&#20124;限麥?

應該會出掛{:1_208:}