Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Optimus Prime 新相曝光...開訂在即? 極之期待!

amox 發表於 11-3-2015 02:18 PM
係 Movie 2 但只有草圖 。今晚發圖。

正呀!!!!!!!{:1_221:} 最鍾意Movie2 隻麥Sir!!!
之前孩記隻leader class麥Sir雖然正,但依家比人炒到天價,返去仲要自己重塗至靚,老蟹都唔高追!:53:
希望今次質素同文哥差唔多,必入:36:
加爾貓 發表於 11-3-2015 02:28 PM
我正想抱怨佢做乜唔做老麥添,我老虎蟹都等佢,好彩無高價入隻L級老麥啫。。。。。。

"我正想抱怨佢做乜唔做老麥添,我老虎蟹都等佢,好彩無高價入隻L級老麥啫。。。。。。" x 2!!:34:
amox 發表於 11-3-2015 08:01 PM
你講緊孩記隻亜限麥?

其實我唔係好識分,應該係呢隻 =>
之前有國內神人將隻L class老麥改到咁 =>

http://bbs.actoys.net/read.php?tid-1693998-fpage-5.html

仲有另一叢林大戰中一抽三最終被老麥暗算而死既大哥文版本 =>

http://blog.sina.cn/dpool/blog/s/blog_706652db0101gp9h.html

求神拜佛佢會出呀,呢隻真係好想要好想要好想要呀呀呀呀呀。。。。。。
一定會買文哥同麥sir,出依隻麥sir好好多!
搞乜鬼到依家都未出…
一定係出左問題...........
希望唔係拉臣過期,唔比出啦 ~~
miller23 發表於 8-4-2015 09:27 AM
搞乜鬼到依家都未出…

最期待文哥, 等到頸都長......係咪想避一避Avenger2 Figure嘅風頭, 話哂哩期佢地咁勁, d figure出得又多又密, 如果依家開訂點都對文哥銷量有影響:36:......
kingofhero 發表於 8-4-2015 01:44 PM
希望唔係拉臣過期,唔比出啦 ~~

路邊社聽到同licesne冇關, 冇咁快出要過多一兩個月, 應該係同個比例唔多靚要執過有關.
72吋Figure 發表於 8-4-2015 04:11 PM
最期待文哥, 等到頸都長......係咪想避一避Avenger2 Figure嘅風頭, 話哂哩期佢地咁勁, d figure出 ...
我都十五十六緊文哥同1/4 MK43
銀彈有限,空間更加唔再講
兩件巨物好大機會二揀一
Knightmare 發表於 9-4-2015 11:26 PM
我都十五十六緊文哥同1/4 MK43
銀彈有限,空間更加唔再講
兩件巨物好大機會二揀一

我都係咁, 一心等隻老變文, 冇諗過1:4 43, 點鬼知睇完實物幾鐘意, 唔諗咁多入鬼咗先.
咁出星星叫先啦,今年出唔哂個會員就無用了