Toysdaily 玩具日報

查看: 23990|回復: 63

[玩具攝影] 宇。宙。級: ! 至 ! 尊 ! 無 ! 賴 ! (40+以圖治圖,為醫殺"精"之痛)

以防PICASA死圖 https://www.facebook.com/media/s ... 001383413606&type=3

本來買左新機開開心心狂試機,點知被殺"精"(華)下無曬MOOD................ :cool: 想知睇 <愛上變態女殺手> 要到台灣FHC人偶會了.... {:1_225:}

第一日,本來有好多計,念住聽日再戰,依家算Q數...{:1_217:} 只PS三幅.

無賴者,專蝦細路也~~~ (唔會話虐兒被刪吧???? :angry:)

"小孩笨實, 我就是那小孩, 抵打啦~"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第二日UPLOAD完相去FHC, 用埋腳架, Delete 所有OUT FO 圖, 自信翻曬梨~~~ {:1_226:}

The villain has more girl fans than heroes do!

---------------
其他DETAIL.... {:1_237:}

條胸帶都好DETAIL~ 我覺得件衫設定好過THOR心口六粒"的"好多~{:1_226:}

碌野都有坑蚊~~~ {:1_238:}

-------------------------------------------------------------------------
LOKI獨家迷縱拳~~~ {:1_213:}

PS. 你的留言, 是醫治我殺"精"之痛的靈丹妙方~ {:1_226:}
支持...
回復 2# KC@toys

比神玩定比顛佬玩,效果一樣∼ {:1_224:}{:1_214:}
回復 3# darknight

其實依個pose 幾考驗個Figure 手&#33014;同平衡力 ...:78:
回復 4# KC@toys

無錯. 我好驚佢PK整BUN個面~ 而我開始懷疑PICASA有時睇唔倒圖係TD個FILTER太SENSITIVE.{:1_216:}
小弟又貼~~~:43:

BTW,MACRO的話,用細光圈加點對焦就有不錯效果了。:78:
回復 7# catcat

就係用左大光圈,拎曬野.... 你的相在美玩睇過,我唔鐘意個膊太橫,我中另外兩隻。http://toysdaily.com/discuz/view ... 5734&highlight=
:36: 新機 {:1_197:}
搵隻小孩惡搞一下…正:78:
同埋我手動易out focus...

封致版主信<如何回復被刪post:我愛變態女殺手>又唔見埋,連討論區都無!:sad:
回復 7# catcat

一齊玩 ...
回復 12# darknight

咁慘 !!! 方仗大人果然好小氣 ...
新機
chankb 發表於 16-6-2013 04:34 PM

nikkon入門d3200.... 不過大大知無我個變態女殺手post被刪了...