Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 宇。宙。級: ! 至 ! 尊 ! 無 ! 賴 ! (40+以圖治圖,為醫殺"精"之痛)

仲有國內BBICN, 不過個邊真係咸得緊要, 連小弟有時都會覺嘔心...
catcat 發表於 17-6-2013 09:59 AM

咸得大勁又好似過我底線, 我走藝術情色路線. 唔走低俗比曬你睇路線. 睇曬不如睇四仔/1:1 SEX TOY, 洗鬼玩12"玩具!{:1_197:}
回復 45# willywonka

最慘好似係大陸咁有自我審查........... 重係查埋D唔多緊要O既野................... {:1_197:}{:1_204:}
加腳架+加美圖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 實行(真正)美圖共產主義~~~~~~ :)

撐撐ching^^

希望唔會比人話太暴露同意識不良吧...

圖中呢位人兄只是係沙灘遊水, 天氣太熱,就同士多阿姐講"我要水,要兩支水"{:1_228:}
SUPER SUPER SUPER THX.         回復 49# E神

另一個解讀:
1. "唔該, 起雙飛~~~~~~" :) OR

2. "我係港產Golden finger~~~"

3. "中指唔夠比多隻你!" :love:
其實好多人無言撐CHING,{:1_204:}
你睇同一POST以短時間沉下去:54:
回復 51# DJ.tommy

多謝你雪中送炭~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :79:
點都好!darknight師兄撐梗你:71:
回復 53# 上帝

雖然我愛上帝上帝愛我, 但也要睇過我D圖先下定論, 可能對上帝來說是太色情/ 太情色呢? PM了你. 我也放了在台灣人偶. FHC http://figurehobbyclub.tw/       18+ {:1_228:}
回復 1# darknight

撐你....!!{:1_203:}
支持樓主。
其實好多舊CHing已走了去其他地方了。
回復 55# DreamWorks

多謝dreameork大支持,你的重塗叫人嘆為觀止呢!
回復 56# keithwu516

謝支持,我也去多了台灣FHC, 師兄有好介紹嗎?
回復 58# darknight

pls check PM
回復 59# keithwu516

多謝師兄,依家已加賬在台灣FHC, 國兵人在線和香港人偶會。 將相放在一處,真的可能良心當狗肺。{:1_214:}