Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 宇。宙。級: ! 至 ! 尊 ! 無 ! 賴 ! (40+以圖治圖,為醫殺"精"之痛)

搵隻小孩惡搞一下…正
伏特加 發表於 16-6-2013 04:35 PM

想強調佢無賴,蝦細路最啱!{:1_224:}

回復 14# KC@toys

又唔係小氣,係太小心+無上訴機制。
回復 15# darknight

我未睇過, 可能真係太變態了{:1_204:}....{:1_203:}

回復 18# chankb

未睇過點知呢?! 要科學求真下! p.1有link, 無露點、毛、粗,純意識不良,比d評語。[code][/code]{:1_223:}
嘩,好有效率,又比人刪左!:sad:
好黑暗, 頭先15機連環師兄留言都刪左.......... :sad:
咁多非ht產品,會唔會又河蟹ga:78:
回復 12# darknight

RIP:50:

CHING D相有意思:love:
回復 22# E神

如無估錯HT  真係都肯洗錢{:1_204:}

以就來係專屬區
還沒點進來看之前以為是傑克海盜XD
咁多非ht產品,會唔會又河蟹ga
E神 發表於 16-6-2013 06:01 PM

唔係, 我係覺佢地個標準好唔一致. 唔煙唔酒唔粗口, 呢度又唔係教育電視. 對版主們認真進言又不知落到那裏................................  有無電腦人搞個Toys Times / Toy Time, 預埋我入股, 我有HEART有口水~~~~~~ 不過唔多米....... :(
還沒點進來看之前以為是傑克海盜XD
tenjow 發表於 16-6-2013 08:52 PM

對唔HAI住(擇自低俗喜劇), Jack Sparrow係地球地中海級,有排都未到宇宙級~ :!
回復 25# tenjow

http://toysdaily.com/discuz/view ... 0402&highlight= 不過JACK SPARROW我整過個去混實錄~~~~ 係味教壞D港男又要刪呢????? :shy:
但]回復 26# darknight

冇錯,
我最奇怪就係個的成日出唻講晒粗口,
周圍罵人搵交嗌個的td小流垊,
的板主就永遠唔理,由得佢繼續周圍咬人。:38:
回復 29# E神

其實MANAGE一個FORUM係好煩, 分工一定, 以致標準唔一致都一定. 咁係味可以留言WARNING先/好似公屋扣分制諸如似類會服眾D呢? {:1_222:}