Toysdaily 玩具日報

樓主: R2888870007

[玩具攝影] 。|||||我的60cm 公仔貼圖|||| 。密斯威爾 的 To heart , k'on全系列制霸 01

asuna現在日拍大約11w yen到~~之前有幾隻12w yen即決~~
dd不快買,越遲越少貨就越貴~~

更正一下 s ...
chiman0123 發表於 28-5-2013 10:24 AM

Hi,大大
如果真係中意,個角色,頭彫都靚的話就要快點出
手,不過有時會係虛火,過左一兩個星期後就仆直,所以唔好諗隻公仔用左錢買,依家得番值幾錢×-×
自己色移方面的話先用oxy救左先,唔掂就由佢當色移身体用:36:
AE抽到真係好平,但我呢D冇運行ge人抽左咁耐都未中過,無奈要上日拍同火星人搶過{:1_207:}
快墮進DD地獄吧~~!!
早排見12萬yen即決,可能比人買左!!因為我地呢d搵人代bid,即決會方便好多,因為追價 ...
chiman0123 發表於 28-5-2013 12:23 PM

公起哂~~記得影相分享下呀
其實係幫國內玩家買,國內玩娃風氣比香港大~~很多國內論壇都會有人放娃,佢地可以自己想要隻sd但抽開就當然抽 ...
chiman0123 發表於 28-5-2013 12:42 PM

真係好價錢呢~~~

自己好少上大陸網,最怕運送途中出問題,因為聽過唔少話寄失冇得陪:47:
不過聽人講有時有好多靚衫同平ge娃品放售,好心動但又唔敢行動:42:
大大通常去開邊個大陸FORUM?可唔可以介紹下?:35:
有咩途徑搵哩類會?

我理解香港地租金貴, 但如果yen係10算, 我都覺得係收哩啲價, 但 ...
可變戰士 發表於 28-5-2013 02:28 PM

算吧啦,吉吉島12蚊店都冇變番10,唔期望,D賣玩具的店會平番畀買家:42:
個價錢覺得自己負擔到就算了{:1_229:}

lily DD比之前平左了,可能多人中意lily,加上貨唔多咪會被妙高:38:
上dollysky~~不過其實好有風險~~買衫,配件一千幾百都還好,買娃就真係自己諗下~~
同依家好多國內玩家鐘意上微博~~
通常dd(仲要係d hot嘅角色)都有升無跌,跌都係因為ae之後突然有堆貨就會跌一跌,ae d貨6月頭會出,所以有心可以再留意下~~
黎緊有dp,有興趣可以去睇下,感受下先~~
saber lily 已炒爆~~原因好簡單,就係saber 出時就炒saber,之後alter 出就炒alter~~
跟住extra 同alter一齊再版,仲要係訂就有~~所以得lily個價仲咁硬~!!
算吧啦,吉吉島12蚊店都冇變番10,唔期望,D賣玩具的店會平番畀買家
個價錢覺得自己負擔到就算了{:1_ ...
R2888870007 發表於 28/5/2013 02:58 PM

我都知香港係有加無減機制,學財爺話齋應使則,量入唔出嘛!價啱我都會去追,暫時靜觀其變,同埋我都要考慮一下屋企啲玩具點擺,始終我都係戰線多之人。買咗真係要摺咁啲戰線。
回復 51# chiman0123

lily喺淘淘見過一次,個價買多幾隻都得,算鳥!
我都知香港係有加無減機制,學財爺話齋應使則,量入唔出嘛!價啱我都會去追,暫時靜觀其變,同埋 ...
可變戰士 發表於 28-5-2013 03:45 PM

:78:平常心啦~~唔駛急~佢長出長有~~
R2888870007大大嘅久壽川都係我怨念物之一 ~~:help:
saber lily 已炒爆~~原因好簡單,就係saber 出時就炒saber,之後alter 出就炒alter~~
跟住extra 同alter一齊 ...
chiman0123 發表於 28-5-2013 03:30 PM

extra係新出架~不過用番saber頭,但藍saber個價近期係貴過lily的
Alter ver.1就係咁畀ver2打到仆直,慘
回復  chiman0123

lily喺淘淘見過一次,個價買多幾隻都得,算鳥!
可變戰士 發表於 28-5-2013 03:47 PM

我已有saber ,alter 同extra~~很滿足了:51:
我都知香港係有加無減機制,學財爺話齋應使則,量入唔出嘛!價啱我都會去追,暫時靜觀其變,同埋 ...
可變戰士 發表於 28-5-2013 03:45 PM

總之價o岩先出手,咪高追
曾經中意過的白河熱炒到成皮野,太貴冇出手
最近見佢日拍万幾yen蚊淨頭,但熱情已過,最後睇住佢2万yen以內完bid...
平常心啦~~唔駛急~佢長出長有~~
大大嘅久壽川都係我怨念物之一 ~~
chiman0123 發表於 28-5-2013 03:51 PM

Volks最近好中意翻炒,等可能下隻就係佢無限受注XD
我已有saber ,alter 同extra~~很滿足了
chiman0123 發表於 28-5-2013 03:53 PM

買埋lily la,佢個價冧左XD
來個死吧戰隊
Volks最近好中意翻炒,等可能下隻就係佢無限受注XD
R2888870007 發表於 28-5-2013 04:03 PM

希望啦~~:79: