Toysdaily 玩具日報

樓主: R2888870007

[玩具攝影] 。|||||我的60cm 公仔貼圖|||| 。密斯威爾 的 To heart , k'on全系列制霸 01

咦! 我想問DD對水晶眼(係咪咁叫?), 隻娃瞓咗喺度會唔會恰埋? 小弟無知
可變戰士 發表於 30-5-2013 07:26 PM

通常叫膠眼 /動漫眼/卡通眼
DD冇眼蓋,所以唔似B女,P女OR係玩具反斗城果D BB公仔,一瞓咗會恰埋
無妝頭彫圖,平時果D公仔都係化左妝,放左膠眼入去,所以係唔會恰埋眼的^^
就係咁,你會買好多唔同款既動漫眼畀公仔用:he:
可變戰士兄,聽說阿斯娜的眼妝QC出現問題,畫得歪曲/冇左忽,所以你買阿斯娜果緊Check清楚個妝:74:
通常叫膠眼 /動漫眼/卡通眼
DD冇眼蓋,所以唔似B女,P女OR係玩具反斗城果D BB公仔,一瞓咗會 ...
R2888870007 發表於 31/5/2013 01:44 AM

有r兄在, 小弟真係獲益良多, 起碼對dd有更深入嘅認識. :35:

唔使俾人鋸:^ 感謝你{:1_223:}

咁azone出嗰啲50cm呢? 冇膠眼, 大陸做? 應不及dd對嗎? {:1_197:}
吸精美圖!!!!
有r兄在, 小弟真係獲益良多, 起碼對dd有更深入嘅認識.

唔使俾人鋸 感謝你

...
可變戰士 發表於 31-5-2013 03:37 AM

幫得到既咪幫下,收收埋埋做乜鬼呢
Azone 50 公仔係貼紙眼�水貼眼,好似jenny,芭比。冇得比你換眼,幫你省番唔少XDDDD
吸精美圖!!!!
h238hk 發表於 31-5-2013 07:27 AM

今晚仲有更正,記得過來捧場XDDD
R2888870007 發表於 31/5/2013 01:49 AM

淫濺探熱針:35::35:

可變戰士兄,聽說阿斯娜的眼妝QC出現問題,畫得歪曲/冇左忽,所以你買阿斯娜果緊Check清楚個妝
R2888870007 發表於 31/5/2013 01:50 AM

貢大鑊.... {:1_207:}

戰戰兢兢:63:
幫得到既咪幫下,收收埋埋做乜鬼呢
Azone 50 公仔係貼紙眼�水貼眼,好似jenny,芭比。冇得比你換眼, ...
R2888870007 發表於 31/5/2013 11:08 AM

因為Azone好似比造型村易入手啲, 最近佢出魔法小圓都靚. :67:
淫濺探熱針

貢大鑊....

戰戰兢兢
可變戰士 發表於 31-5-2013 12:14 PM

可能AE貨有改善呢{:1_205:}
因為Azone好似比造型村易入手啲, 最近佢出魔法小圓都靚.
可變戰士 發表於 31-5-2013 12:16 PM

少人玩咪易D入手,小圓出得幾靚,出手吧可兄{:1_203:}
好彩我唔中魔法少女{:1_208:}
可能AE貨有改善呢
R2888870007 發表於 31/5/2013 08:01 PM

望係咁望喇! {:1_207:}
少人玩咪易D入手,小圓出得幾靚,出手吧可兄
好彩我唔中魔法少女
R2888870007 發表於 31/5/2013 08:03 PM

睇下追唔追到亞絲娜先喇! 小圓都唔太担心買唔到, 我都係鐘意亞絲娜多啲:35:

小圓MEDICOM都有出12寸, 都靚{:1_203:}
睇下追唔追到亞絲娜先喇! 小圓都唔太担心買唔到, 我都係鐘意亞絲娜多啲

小圓MEDICO ...
可變戰士 發表於 31-5-2013 08:28 PM

見過玩家的1/6小圓,果真不錯,個樣勁似原著,衫又做得似,超正!