Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

睇官圖比較深色,實物無咁深色
agree with ching。
ht講左話random排,不能輸打嬴要吧。
可能有更好更公平的方法,但我覺得這方法已比之前排隊更好(對玩家來說)
等咗大半年唔差在果一兩個月,雖然日日睇ching放毒真係好辛苦

HK collectors are so hard to please.  I thought most of the 'collectors' like the idea of random dat ...
Wtong23 發表於 27-1-2014 03:33 PM
回復  kelvin1024

oh!我呢d10號訂既自用玩家對住d 上網5號訂既炒貨朋友真係心都涼哂!
艾倫 發表於 28-1-2014 12:12 PM

Aiya , 我都係自用, d 抄貨友日日都訂根本無影響;最唔份氣比人笑傻仔上綱抽,仲有random 派唔係是但單雙了事law ;公平d上綱 list out random 派貨日期 ,effort 大d 不過公平d  law , 比成半訂做多少少都唔太過! 香港普選係咁咁你又ok 真係掂曬!
回復 577# kelvin1024

你不如諗清楚random點解同普選+random點解可以一齊講先啦!

香港有你呢d日日係度怨天怨地既人真係多得你吾少!

其實我都係單數日,不過我冇怨!最多怨自己冇咁多錢可以去買vip單!

今次冇得玩先咪下次囉!次次都冇得玩先咪認命囉!一係吾好玩!
甘本明知係random
越遲訂味唔洗激氣LAW。。。就是咁簡單
HT 原意就係唔想D人迫埋頭幾日姐
回復  kelvin1024

你不如諗清楚random點解同普選+random點解可以一齊講先啦!

香港有你呢d日日係度 ...
艾倫 發表於 28-1-2014 03:40 PM

明白曬 ! 謝謝!
點解咁都仲有得嘈架 ?? 訂果時都講明 radam , 心裡已經知道 "取貨時間不定" 架la , 理應平常心去等待才對吧 , 又話要公開公正 , 大佬 阿 候活 識你老鼠o羊 , 唔通佢專登 安排你 遲d 先準取貨 ??
agree with ching。
ht講左話random排,不能輸打嬴要吧。
可能有更好更公平的方法,但我覺得這方法已比之 ...
homingwah2005 發表於 28-1-2014 12:46 PM

HT can never win in front of those self center 'collectors'........

There are just too many negative people these days.
我果隻真係SAD到冇朋友
個頭就幾靚仔
但個身有點細窿,肚又比人界左刀.左手有膠水漬,左腳上色有邊馬虎

又要拎住盒咁重既野走多轉{:1_222:}
我果隻真係SAD到冇朋友
個頭就幾靚仔
但個身有點細窿,肚又比人界左刀.左手有膠水漬,左腳上色有邊馬虎

...
F.S.飛煞 發表於 28-1-2014 07:04 PM

所以依隻我幾大都即場開盒check!!!
第一隻腰位有幾點黑咗...好彩第二隻ok!
所以依隻我幾大都即場開盒check!!!
第一隻腰位有幾點黑咗...好彩第二隻ok!
Toruk_Makto 發表於 28-1-2014 07:14 PM

講起腰位有黑點,我都有...
唔通我抽中左史上最sad?

呢隻我冇check ..因我算易接受到小霞痴
但返到屋企一開..好礙眼
個肚位一邊有黑色角位凹痕..(懷疑發泡膠壓得太實)
幸好SB肯換和服務好好(仲主動幫我試哂4組燈)
所以要注意淺色肚位地方
我有五月三日單,唔係VIP,請問點先知幾時可以取貨,佢會打電話?我第一次買Hottoys,係咪通常要Check件?唔啱可以換?

謝謝
回復 587# heeroyuri
等電話
可以check,不過今次個包裝拆了後很難pack 番同無開過一樣
如果有件貨有問題可以14日內換,最多只可開多兩盒

PS. 包裝無保養
玩早d, 同玩遲d, 好大分別咩? 除非你係炒家,炒早d, 炒遲d就好大分別。
反正已經買左,一定會有貨比自己。玩遲一陣又唔會死既。